Mirõl kellett eddig lemondanod, ha idõs/beteg szülõt kell gondoznod?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 11:41
1/8 anonim válasza:
Én fél évre mentem fizetés nélküli szabadságra, hosszú betegsége végén.
3/8 anonim válasza:
5 évre a fiatal koromhoz illő életmódról: gondtalanság, új dolgok felfedezése, több szabadidő stb. És persze ezek az évek örökre elrepültek mellettem, már nem lehet bepótolni. De nem bánom, bárcsak tartana még...
4/8 anonim válasza:
Nem mondanék le semmiről, mert nem gondoznám. Volt a családban anno súlyos, 7/24 felügyeletet és ápolást igénylő csaladtag. Kb mindenki belerokkan az ápolásába. Akkor eldöntöttük, ha valaki abba a helyzetbe kerül, hogy apolni kell -es nem atmenetileg, hanem elete végéig- az otthonba megy.
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de nektek egyszerűen nem való gyerek, ha 24 meg 36 évesen itt nyekeregtek, mint két tizenéves tini, hogy "jaj, nem tudjuk megtartsuk-e" meg "jaj, hogy mondjam meg anyukámnak, hogy itt bizony gyerek lesz" meg rokonok véleményétől tartasz és ilyenek.
Bmeg, egy gyerekhez nem csak pénz kell, hanem két mentálisan rendben lévő, a saját életét irányítani tudó, felnőtt(!!!!) ember. Akik felnőttként viselkednek, felnőtt döntéseket hoznak meg és felnőtt módjára felelősséget vállalnak a döntéseikért.
Ez alapján a rinya alapján, amit itt most letoltál, max. 16-17 évesnek gondoltalak.
6/8 A kérdező kommentje:
Okkéééé...
2021. márc. 28. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!