24 évesen nem cigizhetek itthon?
Kedves 18-as válaszoló. Te és sokan mások vagy fogalom zavarban szenvedtek, vagy én fogalmaztam rosszul. Apámnak nem azzal van a baja, hogy bemegy a szag az erkélyen (anyukám is ott szívja, illetve az erkély a nappaliban van ahová apa amúgysem teszi be a lábát), hanem ,hogy szigorú szüleim vannak akik nem akarnak dohányozni látni. Sem az udvaron, sem sehol, ami engem elkeserít.
"Az én házam, az én váram". Gyönyörű közmondás, csak k.va 💩. Valójában undorítóbbnak tartom bárminél. A te várad, a gyereked meg a gyereked akit szeretned kell, ha ő is szeret, és tisztel. Ezt mindentől, a kérdésemtől függetlenül mondom. Undorodom ettől a közmondástól. Tudod kedves válaszadó, a legjobb barátnőm barátja (aki egy életvidám fiú volt) e-miatt a csodás kijelentés miatt -miután többször hangzott el a szülei szájából- akasztotta magát fel. Szóval bekaphatja mindenki aki ezt mondja a gyermekének.
Nem én tartom el a szüleimet, viszont többet keresek mint anyám valaha is keresett, a házat amiben élünk nélkülem soha nem tudták volna megvásárolni.
Én igazából azt vártam, hogy olyanok írnak majd, akik voltak hasonló helyzetben. Hogyan oldották meg ezt a dohányos problémát, hogyan tudták megbeszélni, vagy elfogadtatni a szülőkkel.
"Tudod kedves válaszadó, a legjobb barátnőm barátja (aki egy életvidám fiú volt) e-miatt a csodás kijelentés miatt -miután többször hangzott el a szülei szájából- akasztotta magát fel. Szóval bekaphatja mindenki aki ezt mondja a gyermekének."
Nos, nem igazán érdekelnek az iylen nyálas történetek. Egészen biztosan nem azért lesz valaki öngyilkos, mert a szüleinél él felnőttként és be kell tartania a szabályokat.
A kérdésed valóban felreerhteo volt. Ha anyád dohányozhat az erkelyen, akkor nincs rá érthető ok, hogy neked nem lehet. De ezek szerint bármit is javasolnának, semmi sem segítené, csak a költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!