Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 24 évesen nem cigizhetek itthon?

24 évesen nem cigizhetek itthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 24 éves lány vagyok, a szüleimmel élek. Nincs párkapcsolatom. Rengeteget dolgozom, és amennyire tudom támogatom a szüleim. Természetesen nagyon szeretem őket. Mielőtt bárkinek eszébe jutna, nem élősködöm! Sőt, azt hiszem nélkülem elég nagy bajban lennének anyagilag. Minden költségem fizetem, ezeket csak azért írom le, mert sokan szeretnek itt a "mamahotelben laksz huzzá'albérletbe" dplgot hangoztatni. Egyszer már próbáltam egyedül albiba... Depressziós lettem, nagyon hiányoztam nekik én is. Nem ment. Anyagilag is kész csőd volt. Szóval jó velül, csak egy bajom van: nem cigizhetek apa előtt. Ez pedig nehéz, mert ő mindig (gyakran) itthon van. Nem vagyok egy nagy bagós, mert egy nap egy-két szál cigi ha elmegy itthon, sokat mondok...de depis vagyok ha a reggeli friss kávém mellé nem tudok cigizni, + képtelenség wc-re mennem így. Megfog ez oldódni valaha?

2021. máj. 23. 23:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%
Én alapból nem szeretem ha valaki egy lakásban dohányzik, de a problémát nem tudod úgy orvosolni, hogy a szobád ajtaját becsukod és a reggeli cigi kávé szeánszt nyitott ablaknál megoldod? A szaga sem marad bent annyira és neked is megvolt a reggeli kötelező.
2021. máj. 23. 23:29
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
-15 C-ban is kimentem cigizni, pedig egyedül laktam és a sajátomban! Kibírod te is, menj ki.
2021. máj. 23. 23:35
 3/35 A kérdező kommentje:
De hiszen szó sem volt róla, hogy bent cigiznék. Soha! Van erkélyünk...
2021. máj. 23. 23:41
 4/35 anonim ***** válasza:
92%

Én utálom a cigarettát. Nem örülök, hogy apám cigizik, de nagyon-nagyon zavarna, ha ezt bent tennéd. Szerintem apukádnak meg kell értenie, amíg ezt az udvaron/utcán teszed. Állj a sarkadra! (És próbálj leszokni valahogy ^^ )

29F

2021. máj. 23. 23:45
 5/35 Katona Dius ***** válasza:
92%
Én azért ennél jóval többet szívok (29N), de viszont a lakásban nem bírom elviselni a cigi szagát. Én ha rá akarok gyújtani, mindig kimegyek a házból, bár nekem könnyítés, hogy kertesben lakom. Nem tudom, panelban vagy kertesben laksz-e. Kertesben ki tudsz menni az ajtó elé elszívni, ha panelban, akkor #1es módszere jó.
2021. máj. 23. 23:45
 6/35 Katona Dius ***** válasza:
97%
Kedves kérdező. A te szobádból nyílik az erkély?
2021. máj. 23. 23:53
 7/35 anonim ***** válasza:
81%
Ha kimész az erkélyre, nem gond úgy. De csukd be az erkélyajtót, amíg cigizel, és ha nyílik ablak az erkélyre azt is, és nem megy be a lakásba a füst.
2021. máj. 24. 00:41
 8/35 anonim ***** válasza:
51%
Soha nem értem meg, minek elrontani a reggelt cigivel. Mintha azzal kezdenéd a napot, hogy szart nyalogatsz. Kegyetlen proli szokás.
2021. máj. 24. 00:52
 9/35 anonim ***** válasza:
7%

Iqos?☺️ azt a szobadban is tudod szivni, olyan hazba koltoztunk ahol nincs erkely, a lakasban dohanyzast en sem partolom, lift nincs szoval lusta vagyok legyalogolni meg reggel es este emiatt beoltozni, igy erre valtottunk. Minimalis szaga van ami nem olyan budos mint a cigi, es hamarabb is elillan bar a szobadbol ki se szurodne az a minimalis szag, fust is minimalis.

Egeszsegesebb is par szempontbol bar nyilvan ez se tesz jot. Par szal utan at lehet szokni ennek az izere (bar nekem csak a mentolos valt be)

2021. máj. 24. 02:18
 10/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem, hogy miért terelitek a témát... Nem azt kérdezte a kérdező, hogy milyen alternatívák vannak a dohányzásra... Az pedig, hogy elszív napi egy-két szálat, egyáltalán nem lehet probléma senkinek, pláne, hogyha ő magának fizeti.

Apádon nem fogsz tudni változtatni. Valószínűleg mindig morogni fog emiatt. Nem tudom, hogy nálatok kinek mi a reggeli rutinja, de ha korábban tudsz kelni, mint ő, akkor meg van oldva a probléma.

Az sem tiszta számomra, hogy most végülis te egy közösen használt részen szeretnél dohányozni, vagy egy külön bejáratún? Mert utóbbi esetben csak „zárkózz el” arra az időre, amíg dohányzol.

Nem akarlak bántani, és nem nézlek le miatta, de WC-zés közben dohányozni eléggé prosztó dolog. Ezen az egy dolgon tényleg kellene változtatnod, mert a későbbiekben hatalmas problémák lesznek ebből. Például ha elmentek egy étterembe, ott nyilván nem gyújthatsz rá a WC-n, akkor szarás közben a falat fogod kaparni? Erre az az egyetlen megoldás tud lenni, hogy leszoksz róla. Szívd el előtte, vagy utána, de ne közben.

2021. máj. 24. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!