24 évesen nem cigizhetek itthon?
Én utálom a cigarettát. Nem örülök, hogy apám cigizik, de nagyon-nagyon zavarna, ha ezt bent tennéd. Szerintem apukádnak meg kell értenie, amíg ezt az udvaron/utcán teszed. Állj a sarkadra! (És próbálj leszokni valahogy ^^ )
29F
Iqos?☺️ azt a szobadban is tudod szivni, olyan hazba koltoztunk ahol nincs erkely, a lakasban dohanyzast en sem partolom, lift nincs szoval lusta vagyok legyalogolni meg reggel es este emiatt beoltozni, igy erre valtottunk. Minimalis szaga van ami nem olyan budos mint a cigi, es hamarabb is elillan bar a szobadbol ki se szurodne az a minimalis szag, fust is minimalis.
Egeszsegesebb is par szempontbol bar nyilvan ez se tesz jot. Par szal utan at lehet szokni ennek az izere (bar nekem csak a mentolos valt be)
Nem értem, hogy miért terelitek a témát... Nem azt kérdezte a kérdező, hogy milyen alternatívák vannak a dohányzásra... Az pedig, hogy elszív napi egy-két szálat, egyáltalán nem lehet probléma senkinek, pláne, hogyha ő magának fizeti.
Apádon nem fogsz tudni változtatni. Valószínűleg mindig morogni fog emiatt. Nem tudom, hogy nálatok kinek mi a reggeli rutinja, de ha korábban tudsz kelni, mint ő, akkor meg van oldva a probléma.
Az sem tiszta számomra, hogy most végülis te egy közösen használt részen szeretnél dohányozni, vagy egy külön bejáratún? Mert utóbbi esetben csak „zárkózz el” arra az időre, amíg dohányzol.
Nem akarlak bántani, és nem nézlek le miatta, de WC-zés közben dohányozni eléggé prosztó dolog. Ezen az egy dolgon tényleg kellene változtatnod, mert a későbbiekben hatalmas problémák lesznek ebből. Például ha elmentek egy étterembe, ott nyilván nem gyújthatsz rá a WC-n, akkor szarás közben a falat fogod kaparni? Erre az az egyetlen megoldás tud lenni, hogy leszoksz róla. Szívd el előtte, vagy utána, de ne közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!