Sziasztok. 24 éves lány vagyok, a szüleimmel élek. Nincs párkapcsolatom. Rengeteget dolgozom, és amennyire tudom támogatom a szüleim. Természetesen nagyon szeretem őket. Mielőtt bárkinek eszébe jutna, nem élősködöm! Sőt, azt hiszem nélkülem elég nagy bajban lennének anyagilag. Minden költségem fizetem, ezeket csak azért írom le, mert sokan szeretnek itt a "mamahotelben laksz huzzá'albérletbe" dplgot hangoztatni. Egyszer már próbáltam egyedül albiba... Depressziós lettem, nagyon hiányoztam nekik én is. Nem ment. Anyagilag is kész csőd volt. Szóval jó velül, csak egy bajom van: nem cigizhetek apa előtt. Ez pedig nehéz, mert ő mindig (gyakran) itthon van. Nem vagyok egy nagy bagós, mert egy nap egy-két szál cigi ha elmegy itthon, sokat mondok...de depis vagyok ha a reggeli friss kávém mellé nem tudok cigizni, + képtelenség wc-re mennem így. Megfog ez oldódni valaha?
csak a reggeli wc elott el kell szivnia, hogy meginduljon kifele
2021. máj. 24. 03:58
12/35 anonim válasza:
Annyira nem nyilvánvaló. Apámnál nem volt ritka a 2 szál sem, amíg ott ült. Nem volt láncdohányos, csak unalmában rágyújtott.
2021. máj. 24. 04:01
13/35 anonim válasza:
Lemész szépen sétálni és rágyújtasz. Nálunk se dohányozhat senki bent. Kerteshazban élünk, a bejárati ajtótól távol eső sarokban lehet, máshol nem. Ne, óhajtól cigifustben élni.
2021. máj. 24. 08:45
14/35 kovpet válasza:
Nem jó ötlet az erkély sem. Ahogy említette valaki, csukja be az ajtót és nem megy be a szag a lakásba? Ja, az övékébe nem, csak a máséba. Bunkó proli szokás. Amúgy sincs meg az 5 méter, jól meg kellene büntetni az összes ilyen tahót. De nem, én meg szagolhatom. Marha jó...
2021. máj. 24. 10:21
15/35 anonim válasza:
Leszarnám, rágyújtanék előtte. 24 éves vagy, semmi köze hozzá.
2021. máj. 24. 11:14
16/35 anonim válasza:
15!
Hja, xarja le. Végül is a saját házában él, azt csinál, amit akar. Ja, nem. Ha én azt mondom a gyereknek hogy nem dohányzik itthon, akkor nem dohányzik itthon az én házamban, mindegy hogy 24 vágy 54 éves. Nem kötelező otthon lakni
2021. máj. 24. 11:32
17/35 anonim válasza:
16, nem írta, hogy, a házban dohányzik. Sőt, a teraszon. Továbbá írta,hogy kb ő tartja el a szüleit.
2021. máj. 24. 11:36
18/35 anonim válasza:
17, az, hogy kb ő tartja el a szüleit, nem egyenlő avval, hogy a szülők által felállított szabályokat/utasításokat át lehet hágni.
Én is azt mondanám a csemetémnek, hogy lehet lemenni a ház elé cigarettázni, se a lakásban, se az erkélyen nincs dohányzás.
Pedig 30 évig én is dohányoztam. És mióta abbahagytam, már attól is szinte rosszul vagyok, hogy egy dohányos ember (értsd: nem cigarettázik az adott pillanatban, de amúgy szívja) a közelemben van, és érzem a szagát.
2021. máj. 24. 11:46
19/35 anonim válasza:
18, hát csukja be az ajtót amíg az apa bent van... Ennyi. Egyszer-kétszer kibírhatja az öreg, mondjuk a reggeli kávézásnál.
2021. máj. 24. 11:55
20/35 anonim válasza:
17!
Jaja, ő tartja el a szüleit, valóban hihető. De tudod ha így is lenne: az en házam, az én váram, én hozom a szabályokat. Ha azt akarom, hogy ne dohányozzon otthon, akkor két lehetősége van: nem dohányzik itthon, vagy elköltözik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!