24 évesen nem cigizhetek itthon?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 24 éves lány vagyok, a szüleimmel élek. Nincs párkapcsolatom. Rengeteget dolgozom, és amennyire tudom támogatom a szüleim. Természetesen nagyon szeretem őket. Mielőtt bárkinek eszébe jutna, nem élősködöm! Sőt, azt hiszem nélkülem elég nagy bajban lennének anyagilag. Minden költségem fizetem, ezeket csak azért írom le, mert sokan szeretnek itt a "mamahotelben laksz huzzá'albérletbe" dplgot hangoztatni. Egyszer már próbáltam egyedül albiba... Depressziós lettem, nagyon hiányoztam nekik én is. Nem ment. Anyagilag is kész csőd volt. Szóval jó velül, csak egy bajom van: nem cigizhetek apa előtt. Ez pedig nehéz, mert ő mindig (gyakran) itthon van. Nem vagyok egy nagy bagós, mert egy nap egy-két szál cigi ha elmegy itthon, sokat mondok...de depis vagyok ha a reggeli friss kávém mellé nem tudok cigizni, + képtelenség wc-re mennem így. Megfog ez oldódni valaha?2021. máj. 23. 23:20
21/35 anonim válasza:
19!
B+ attól, hogy becsukod az ajtót, a büdös még bemegy. Amúgy meg az egyszer-kétszer honnan jött? Nyilván minden reggel kávézik, az nem egyszer kétszer.
22/35 anonim válasza:
Miért ne lenne hihető? Lehet rokkant nyugdíjasok, ki tudja.. Jaj nehogy már a szabad levegőn ne szívhasson el egy cigit valaki mondjuk a reggeli kávéhoz. A lakásban még megértem, de az, hogy még az udvaron is megtiltja az gáz. Én is utálom a cigit, de reggel ha a feleségem elszív egyet a kávéhoz a teraszon, még nem akadok ki, meg a gyerekemre sem akadnék ki. Az megint más, hogy a teraszon nem tudnék levegőzni, mert amikor kimegyek, mindig ott száll a füst felhő. Lehet kompromisszumot is kötni
23/35 anonim válasza:
21, na az igazán jó ajtó lehet. B+
24/35 anonim válasza:
22!
Simán cigihez a szabadban, ami nem az erkélyt és a teraszt jelenti.
23!
Minden ajtó ilyen. Tudod, nem szigetel légmentesen egyik sem, különben lazán megfulladnál a lakásodban.
25/35 anonim válasza:
24, nálunk ha 5-en cigiznek a teraszon, akkor sem jön be a füst...
27/35 anonim válasza:
26, jól szigetel az ajtó. Nem valami gagyi ajtónk van, plusz szép nagy a terasz is. Pl ha begyújt a szomszéd, becsukom az ajtót, ablakot, nem jön be a füstszag.
28/35 anonim válasza:
27!
Oke. A kérdező apja nem akarja hogy a gyerek a teraszon cigizzen, innentől tökmindegy hogy a te ajtód hermetikusan zár e vagy se.
29/35 anonim válasza:
28, nem akarja, de kapott tanácsot. Az a normális, ha napi 1x legalább a reggeli kávéhoz tolerálja. Én sem vagyok egy túlságosan toleráns típus, de ez nálam is túl tesz :D
30/35 anonim válasza:
29!
Nem, napi egyszer sem kell hogy tolerálja. Sőt, 10 évente egyszer sem. Az o lakása, az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!