Mi lenne az, amit leginkább elítélnél a gyermeked párjával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 11:54
11/26 anonim válasza:
Ha bántaná a gyerekemet. Ha veszélyeztetné bármi módon (értsd ő maga drogos például. Na az nem férne bele)
12/26 anonim válasza:
Ha bűnöző lenne, pláne ha valamilyen fizikai bántalmazásról lenne szó. Nyilván nem önvédelemre gondolok.
13/26 anonim válasza:
- barnább a bőre az enyémnél
- lusta
- csapodár
- szemtelen
- utálja a kutyákat
- szenvedélybeteg
- egy könyvet nem olvasott még el életében
14/26 anonim válasza:
A) gyilkos
B) állatkínzó
C) nemierőszaktevő
D) nárcisztikus
E) antiszociális-"nem szeret, nem szorong, nem tanul" -
F) bármilyen kirekesztő szélsőséges ideológiát vall-rasszista, hímsoviniszta, hungarista, etc-
G) nagyon primitív családi háttere van és ennek megfelelően viselkedik
15/26 anonim válasza:
I) ha alkohol, drogfüggő lenne, amivel veszélyeztetné a családot
16/26 anonim válasza:
Amiket le írtatok konkrétan a mesében nem létezik ilyen személy :) azért levegőt vehet?
18/26 anonim válasza:
16-os, érdekelne, hogy miért is “csak a mesében létezik” nem bűnöző ember?
Meg ha nem tűnt volna fel, nem egy ember írta az összes kommentet. Én írtam pl, hogy a bűnözés kizáró ok, de ha fideszes lenne, az nem érdekelne (amíg nem kezd el győzködni).
19/26 anonim válasza:
Akik ilyen szörnyűségeket írnak azok hogy nevelték a gyerekeiket, milyen párt választ atyám...
20/26 anonim válasza:
18-nak. Olyanokat is írtak, hogy nem szereti az állatokat meg életükben egy könyvet sem olvastak el meg Orbán hívő. Most őszintén, hány ilyen ember van? Szerintem elég sok. És ez kizáró ok lenne a gyerekem párjával? Amúgy is ő válassza nem a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!