Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne az, amit leginkább...

Mi lenne az, amit leginkább elítélnél a gyermeked párjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 23. 11:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha gyilkos, pedofil vagy ha szexuális erőszaktevő. Ezek jutottak eszembe így először de ha gondolkoznék akkor biztos eszembe jutna még 1-2 ilyen dolog. Engem nem érdekel a hogy a gyerekem párja milyen származású, vallású vagy szexualitású amíg normális de nekem az fent említett dolgok már semmiképp sem férnének bele, nem akarnék egy ilyen embert megismerni sem
2021. máj. 23. 12:01
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Ha tiszteletlenül viselkedne a gyermekemmel, ha nem szeretné, ha hűtlen lenne hozzá, ha úgy érezném kihasználja, bántja.
2021. máj. 23. 12:01
 3/26 anonim ***** válasza:
9%
Nem lenne az apja a gyerekemnek olyan, akit bármi miatt elítélek.
2021. máj. 23. 12:03
 4/26 anonim ***** válasza:
94%

3

Szerintem olvasd el figyelmesebben a kérdést.

2021. máj. 23. 12:19
 5/26 A kérdező kommentje:
3. Nem ez volt a kérdés, de amit te írsz, azt sem tudhatod biztosan. :D (Az ember váláskor ismeri ki a párját.)
2021. máj. 23. 12:22
 6/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem ítélkeznék és nem szólnék bele. Amíg kicsi és lehet formálni a személyiségét addig igyekeznék olyanná nevelni, aki ha beleválaszt is, maga rájön és intézkedik ahogy jónak látja. Lehet hogy miután megismertem a párját, lenne valami véleményem, és talán egy beszélgetés erejéig el is mondanám neki. De undorító az amikor addig cseszegeti a szülő a gyerekét meg nyomasztja vele hogy végül ő bassza el a kapcsolatát.
2021. máj. 23. 12:53
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha pedofil vagy állatkínzó lenne.
2021. máj. 23. 12:54
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha ingyenélő lenne
2021. máj. 23. 12:54
 9/26 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem az ilyen kérdéseket. Az én 15 éves házasságom pont az ilyen "elítélés" miatt ment tönkre. Anyósoméknak sosem voltam elég jó.

Mi volt amiket felhoztak ellenem? Lássuk:

Magasabb vagyok mint a volt férjem, ez is milyen már.

A hajam barna és nem szőke (#hajamismilyen)

Nincs mesterdiplomám, csak 2 alap, meg egy posztgraduális.

Nincs munkáltatóm, vállalkozó vagyok (az ő szemükben a vállalkozó nem dolgozik hanem ügyeskedik).

Nem 3 nyelvvizsgám van csak 2, de mindkét nyelven beszélek aktívan.

Nem lányt szültem elsőre, hanem fiút. (#girlpower)

A szüleimnek csak 1 lakása és 1 kertes háza van (nem túl nagy örökség).

Mi az én véleményem a témával kapcsolatban? Hogy elég korlátolt az aki így gondolkodik és ha a gyermeked párja nem elítélt bűnöző, nem követett el bűncselekményt, nem drogozik, szereti a gyereked, dolgozik, gondoskodik a családjáról és normális életvitelt élnek akkor nincs jogod bármiért is elítélni őt, csak azért mert neked nem szimpatikus.

Rövidebben megfogalmazva, ha elítéled a gyereked párját, a gyerekedet ítéled el és ez azt jelenti, hogy nem bízol meg benne, nem tekinted őt felnőttnek.

2021. máj. 23. 13:03
 10/26 anonim ***** válasza:
86%

Ha egy semmirekello ingyenelo lenne, vagy agressziv (akar szóban), ha kezet emelne ra. Ezek a tipikusak, vagy meg a drog, alkoholizmus.

A gyilkosság, pedofilia, allatkinzas mar nagyon sulyos dolgok, de ezek azok, amiket leginkabb el lehet titkolni es nem biztos, hogy idoben tudomast lehet rola szerezni.

2021. máj. 23. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!