Mi lenne az, amit leginkább elítélnél a gyermeked párjával kapcsolatban?
3
Szerintem olvasd el figyelmesebben a kérdést.
Szeretem az ilyen kérdéseket. Az én 15 éves házasságom pont az ilyen "elítélés" miatt ment tönkre. Anyósoméknak sosem voltam elég jó.
Mi volt amiket felhoztak ellenem? Lássuk:
Magasabb vagyok mint a volt férjem, ez is milyen már.
A hajam barna és nem szőke (#hajamismilyen)
Nincs mesterdiplomám, csak 2 alap, meg egy posztgraduális.
Nincs munkáltatóm, vállalkozó vagyok (az ő szemükben a vállalkozó nem dolgozik hanem ügyeskedik).
Nem 3 nyelvvizsgám van csak 2, de mindkét nyelven beszélek aktívan.
Nem lányt szültem elsőre, hanem fiút. (#girlpower)
A szüleimnek csak 1 lakása és 1 kertes háza van (nem túl nagy örökség).
Mi az én véleményem a témával kapcsolatban? Hogy elég korlátolt az aki így gondolkodik és ha a gyermeked párja nem elítélt bűnöző, nem követett el bűncselekményt, nem drogozik, szereti a gyereked, dolgozik, gondoskodik a családjáról és normális életvitelt élnek akkor nincs jogod bármiért is elítélni őt, csak azért mert neked nem szimpatikus.
Rövidebben megfogalmazva, ha elítéled a gyereked párját, a gyerekedet ítéled el és ez azt jelenti, hogy nem bízol meg benne, nem tekinted őt felnőttnek.
Ha egy semmirekello ingyenelo lenne, vagy agressziv (akar szóban), ha kezet emelne ra. Ezek a tipikusak, vagy meg a drog, alkoholizmus.
A gyilkosság, pedofilia, allatkinzas mar nagyon sulyos dolgok, de ezek azok, amiket leginkabb el lehet titkolni es nem biztos, hogy idoben tudomast lehet rola szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!