Szüleimmel hogyan tudom elfogadtatni a munkahelyem?
Elég erősen lenézik, hogy irodában dolgozom és nem fizikai munkát végzek.
Nagyjából minden második beszélgetésből veszekedés lesz.
Sokszor elmagyarázom nekik mit csinálok és a munkahelyemnek mi a szakterülete de nem fogadják el, szerintük ilyen nem is létezik mert nem lehet fizikailag megfogni.
Abból a szemszögből is próbáltam elfogadtatni, hogy nagyon sok utánajárás és gondolkodás kell a munkámhoz de a szemükben egész nap csak üldögélek ahelyett, hogy dolgoznék.
Szerintem azért nem értik mert sosem dolgoztak irodában így elképzelni sem tudják milyen.
IT -n dolgozom és a céges internetet tartom működőképesen.
Ha így is lenne, nem lenne jobb ha a gyereked üldögélve keres pénzt mintsem, hogy dolgozzon?
Örülhetnének a "szerencsédnek", ami persze csak az ő fejükben lévő illúzió.
Csak irigylik a "jódógodat".
Ez szerintem legyen az ő problémájuk. De tiszteletlenek nem lehetnek veled ezért.
Szerintem az a minimum, hogy nem szabadkozol nekik a munkád kapcsán. A több meg az, hogy ha piszkálnak, kerd meg őket hogy mivel te is tiszteled a munkajukat, legyenek kedvesek ezt viszonozni azzal hogy tisutelik a te munkádat. S ha nem képesek erre, akkor legalább legyenek kedvesek, mert így kissé irigynek LÁTSZANAK. -ezt így megnyomnám a végén.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!