Van itt ilyen szülő esetleg?
Nem vagyok az a szülő akit te kérdezel, viszont annyit tudok mondani hogy a gyerek nem hasonlíthat a szomszédra, ha csúnyának látja a gyerekét nézzen a tükörbe vagy a párjára... :)
Egyébként az én kislányomat látom a világ legszebbének, bárkire nézek, persze legtöbb gyerekre azt mondom szép, de láttam már kevésbé szép gyereket aki idővel megszépült, na és például anyám azt mondta egyszer hogy a lányom kifejezetten csúnya:) és nem tréfából.
Két, nagyon különböző gyerekem van. Másként szeretem őket, más dolgokat szeretek bennük, más dolgokat nem szeretek bennük. Látom, hogy melyik a szebb, melyik az okosabb, melyik az ügyesebb, melyik a félénkebb, melyik a makacsabb, stb. Tudom, hogy melyiket értem meg jobban, melyikkel tudom jobban megértetni magam. Szóval úgy érzem, hogy viszonylag reális, objektív képem van róluk. Ezzel együtt mindkettőt ugyanannyira szeretem, ha akarnék sem tudnék egyet választani, akit jobban szeretek.
Szóval nem hiszem, hogy átlagos családban a szülők jobban szeretnék valamelyik gyereket. Azt el tudom képzelni, hogy sérült családokban, extrém esetekben, bűnöző, idegbeteg, stb gyerekekkel más a helyzet. De azt, hogy csak azért jobban szeret valakit, mert az szebb, nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!