Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt ilyen szülő esetleg?

Van itt ilyen szülő esetleg?

Figyelt kérdés
Csak annyi érdekelne, hogy van-e itt olyan szülő, aki azért nem tudta/tudja szeretni a gyerekét igazán, mert rondára sikerült? Vagy mondjuk olyan van itt, akinek két gyereke van és a szebbiket jobban szereti csakis a külseje miatt? Személyesen, a való életben mindenki azt mondja, hogy tök mindegy hogy néz ki a gyereke, ő akkor is szeretni fogja, viszont név nélkül sokkal több mindent mernek kimondani az emberek, ezért született most ez a kérdés. Szóval hogyha te ilyen szülő vagy, akkor nyugodtan leírhatod ismeretlenül, arc nélkül a valóságot, vagy ha esetleg ismersz ilyen szülőt, akkor azt írd le. Köszi a válaszokat!

2021. máj. 21. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg van, és álszent dolognak érezném ezt fújni, hogy nincs, mikor szerintem van - csak mert ezt illik mondani - de nyilván izléseken vitázni nem érdemes.
2021. máj. 21. 12:43
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
hát én már láttam ronda gyereket, többet is. van aki felnőttnek is ronda lett, de olyan is aki meglepően jól néz ki felnőttként
2021. máj. 21. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom az én válaszom mennyire lesz neked hasznos. Három éves a kisfiam, gyönyörű csecsemő volt tényleg, elfogultság nélkül mondom, ritka szép volt. Aztán ahogy 1,5 év fele ért vesztett a szépségéből, ráadásul nagy, elálló fülei vannak. Most 3 évesen megint nagyon szép, de az elálló nagy fülek maradtak. Számomra a legszebb fülek a világon, és a legszebb kisgyerek a világon, akkor is mikor megszületett, másfél évesen is, most is, és mindig az lesz. :)
2021. máj. 21. 13:06
 14/21 Senior Séf ***** válasza:
40%
Egyik lányom kisbabaként mindig hason feküdt, s ettől egy idő után meglehetősen széles lett a mellkasa. Őt ezért (no meg a hisztis természete miatt TALÁN kevésbé szerettem. Felnőtt korára kinőtte ezen hátrányos tulajdonságait.
2021. máj. 22. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha van is ilyen, úgysem vallja be. De szerintem csak azért nem szeretni egy gyereket mert nem szép, nagyon sekélyes dolog. Neki is vannak értékei, ami miatt még érdemesebb lehet a szeretetre mint egy másik gyerek aki "csak" szép.
2021. jún. 17. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az a szülő akit te kérdezel, viszont annyit tudok mondani hogy a gyerek nem hasonlíthat a szomszédra, ha csúnyának látja a gyerekét nézzen a tükörbe vagy a párjára... :)

Egyébként az én kislányomat látom a világ legszebbének, bárkire nézek, persze legtöbb gyerekre azt mondom szép, de láttam már kevésbé szép gyereket aki idővel megszépült, na és például anyám azt mondta egyszer hogy a lányom kifejezetten csúnya:) és nem tréfából.

2021. jún. 17. 23:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En csak olyan csaladot ismerek, ahol harom lany van. Anyuka es ket lanya barnaszemu, nagyon vekony es kismellu. Kozepso lany apjara hasonlit es kekszemu, formas es nagymellu. Husz even at lattam, hogy az anya a ket amugy hiszterikus sovany lanyanak mindent elnezett, a noies lanyat pedig ok nelkul is folyton csak szidta. Nyilvan tudat alatt egy ilyen ossze nem tartozas erzes. De ez egy rosszindulatu, szornyu termeszetu es elegge primitiv no.
2021. jún. 19. 02:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Két, nagyon különböző gyerekem van. Másként szeretem őket, más dolgokat szeretek bennük, más dolgokat nem szeretek bennük. Látom, hogy melyik a szebb, melyik az okosabb, melyik az ügyesebb, melyik a félénkebb, melyik a makacsabb, stb. Tudom, hogy melyiket értem meg jobban, melyikkel tudom jobban megértetni magam. Szóval úgy érzem, hogy viszonylag reális, objektív képem van róluk. Ezzel együtt mindkettőt ugyanannyira szeretem, ha akarnék sem tudnék egyet választani, akit jobban szeretek.

Szóval nem hiszem, hogy átlagos családban a szülők jobban szeretnék valamelyik gyereket. Azt el tudom képzelni, hogy sérült családokban, extrém esetekben, bűnöző, idegbeteg, stb gyerekekkel más a helyzet. De azt, hogy csak azért jobban szeret valakit, mert az szebb, nem hiszem.

2021. júl. 5. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Ali ilyen, az valójában nem tud szeretni. Szóval ilyen nem létezik.
2021. júl. 15. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Beteg, akinek a gondolat megfordult a fejeben.
2021. szept. 12. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!