Hogyan vennétek rá, hogy elmenjen a zongoravizsgára?
Személy szerint engem ez a család már rohadtul idegesit.
Itt panaszkodik anya apa Martin... majd jön a gyp-s idegbeteg hugica is figyeljétek meg.
Martin első kérdéseinél még szurkoltam tanacsot adtam hogy ki tudjon lépni abból a közegből amiben él. De mindig csak a picsogás megy meg a kifogások. Egyetemista van tb-je mivel tanul a kezeletlen vesekövet amire is! hivatkozik h nem tud dolgozni már rég kezeltethette volna... nyafog h pénz nélkül nem tud albérletbe menni. Van egy csomó melóhely ami szállást ad elmegy levelezőre és dolgozik,vagy csak a nyári honapokba dolgozik évközbe kolesz diákmunka. Vagy ott a diákhitel. Ha ilyen szar körülmények közt él vki felveszi és kotrodik otthonrol. Azért a diákhitelnek nem olyan magas a törlesztője hogy ha végez a sulival ne lehessen kipengetni. De Martin csak videózza a debil testvérét youtubra felteszi ingyen dolgozik az apjának irja a gyogyos házifeladatát... neki ez ezek szerint jó.
Az anyjának és az apjának is meg lettvirva mikor kérdeztek h nem normálisak. A kislánnyal bajok vannak. De szerintük ő egy tündérke,teljesen oké hogy Martin irja a háziját meg van vele állandóan-azt hiszem ez is kifogás volt Martinnak h az anyja megveri meg kidobja ha nem vigyáz a hugara míg ő nincs otthon ezért nem tus dolgozni menni-meg az apja szerint is normális ez az egész-az elején még szerintem mind azt hittük h az apja normális tud segiteni neki- meg az is hogy 70 éves vén f.asz egy veszteséges webshopot üzemeltet. De ő hülye hozzá ezért Martin dolgozik ingyen rajta... szerinte ez rendben van mert ő nem ért hozzá a fia igen,és sorry de nem fizet neki mert nincs bevétel... akkor mi a reteknek csinálja ha minuszos is meg nem is ért hozzá??
Baromi idegesítő h ide irogat az összes ahelyett h megbeszélnék személyesen a dolgokat.
Azt ugyan én még nem láttam de elképzelhetőnek tartom hogy válaszolnak is egymásnak...
Szánalmas az egész család. Megérdemlik egymást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!