Nagyon ideges vagyok anyukámra hogy néha részegen vezet. Mit tudjak vele csinálni?
Ez egy felelőtlen picsa, nem "anyuka". Ha a kölyködet puszilná telibe frontálisan 2 deci kevert után, akkor is itt undorítóznál, mi? Idióták.
Vagy aludjon ott a liba ahol becefrézett, vagy ne cefrézzen ha nincs pénz taxira.
Es igen, aki itt tart, az kapjon nyugodtan 50 büntipontot és menjen szépen újra vizsgázni, majd addig filozhat rajta, hogy kinek mi baja is van a magatartásával.
ma 22:58
Akkor is undorító vagy, nem tudod kimagyarázni, mi vezethet valakit arra hogy a saját anyját beköpje a rendőrségen!! Még a BTK is úgy fogalmaz, hogy rokonod ellen nem vagy köteles tanúskodni!
Nem, és nem védem az illetőt, vagy iszik valaki vagy vezet, a kettő együtt nem megy.
De más megoldás is van.
Talán te képes lennél anyád szemébe nézni miután beköpted?
ma 22:59
Okoztak már nekem autóbalesetet képzeld, egy svájci jogosítvánnyal :-) 1 hétig feküdtem, az meg szinte semmit sem kapott. Úgyhogy... Nem kell bemutatni.
Mindenfelekeppen a sajat erdeketekben szolni kell errol a rendorsegen. Akar csak a rendszamat bemondod, meghogy merre van es hogy ittas...Nem kell anyukadnak tudni, hogy te nyomtad fel, lehetett az egy masik autos is mondjuk aki latta..
Igy nemenne harag...
Viszont azt ne csinald, hogy nem szolsz mert elobb utobb embereletbe is kerulhet, akkor milyen lenne a lelkiismereted? Meg anyud is meghalhat, ahhoz kepest semmi ha csak elveszik a jogsiat....sot ahigy irtak is artatlan csalad, gyerekek is meghalhatnak miatta
Az ilyen embert amugy jol el kellene verni, minden teketoriazas nelkul, mar elnezest hogy anyukadrol beszelek.
Nehogy azt hidd nem tudja ki jelenti. Nem kell messzire menni.
De a kérdező azt csinál amit akar, nekem mindegy.
Mond meg neki hogy ha nem szeretné elveszíteni a jogosítványát, stb... stb... Akkor döntse el neki mi a fontosabb! A pia vagy a vezetés?! Egyébként szerény véleményem szerint előbb utóbb magától is lebukik szerencsétlen ember, ha ezt meglátja egy rendőr, hogy úgy megy mint az ökörhugyozás, megállítják majd és bukta van.
Döntse el, vagy vezet vagy iszik. A kettő együtt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!