Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy ne haragudjak anyukámra...

Hogy ne haragudjak anyukámra amiért sír?

Figyelt kérdés

Szörnyen érzem magam, de nagyon haragszom anyukámra, amiért sírt ma.

Eltűnt a cicánk, akit egyszerűen imádunk, az egész család. Anya elkezdett sírni, én pedig olyan dühös lettem. Miért sír? Miért nem marad erős miattam?

Igazából ez marha gyerekes (le se merem írni, hány éves vagyok), de mégis ezt érzem.

2015. nov. 20. 00:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Miért kéne erősnek maradnia miattad? Ő is ember, lényegtelen mi miatt sírt, sírt és kész. Nem értem hogy lehetsz ezért dühös, egyáltalán miért??
2015. nov. 20. 00:31
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert csecsemő vagy, vagy miért kell erősnek maradnia?

Neki is hiányzik a cica.

Aki reméljük, holnapra megkerül.

2015. nov. 20. 00:34
 3/21 A kérdező kommentje:
Én sem értem, ezért érzem szörnyen magam.. De ettől még dühös vagyok.
2015. nov. 20. 00:34
 4/21 A kérdező kommentje:

Igazatok van.. Csak egyszerűen anyára mindig számíthatok és olyan rossz volt ezt látni.

Tényleg csecsemőnek érzem magam.

2015. nov. 20. 00:35
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
Az én anyukám soha de tényleg soha nem sír, 22 vagyok és egyszer "láttam" sírni, amikor meghalt az apukája és akkor is bezárkózott a szobába és nem tudtuk mivan vele, de utána sem sírt a temetésen sem. Szóval én megértelek, valószínűleg én is megijednék vagy megdöbbenék ha hirtelen sírni látnám. De kiakadni nem akadnék ki, mert megérteném hogy ennyi mindent már nem lehet elfojtani az embernek magában. Mondjuk én meg épp azért nagyon sírós lettem, mert sosem láttam őt sírni és láttam milyen nehéz visszafojtania ezeket meg erősnek maradni és azt is láttam hogy baromi felesleges mert emberek vagyunk és azért van a másik hogy segítsen :) Szóval ne légy rá dühös, egyébként senki nem szereti ha az anyukája sír, de ez hozzátartozik a felnőtté váláshoz, lassan nekünk kell vigyáznunk rájuk :)
2015. nov. 20. 00:51
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Elég nagy gondok vannak a fejedben,ki se fejtem,csá.
2015. nov. 20. 00:56
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez tényleg baromi gyerekes. És önző dolog is!

Nem értem az anyaság miért zárja ki az emberi érzelmek megnyilvánulását... Ez valami tabu? Csak mert egy anya, már soha többé ne mutassa ki hogy érzései vannak? Vagy mi?

Én szeretem annyira édesanyámat, hogy nem várok el tőle ilyen dolgokat mint, hogy családban nem mutathatja ki az érzelmeit. Ha itt nem akkor hol?

2015. nov. 20. 00:56
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

Te mekkora egy önző p*cs vagy de komolyan.

Meg sem érdemled a saját Édesanyád... Idióta.

2015. nov. 20. 04:51
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Ne legyél önző, anyukádnak minden joga megvan sírni, az ő cicája is volt.
2015. nov. 20. 06:22
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

"Miért nem marad erős miattam?"

= "Miért ne fojtja el az érzéseit miattam?"

Te mikor és miért sírtál utoljára?

2015. nov. 20. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!