a visszafolytott érzelmek és sírás komoly betegségeket is okozhatnak, ennyire önző vagy tényleg????
Csak azért döbbenetes mert nem látod sűrűn sirni. ha mindig kimutatná az érzéseit akkor megszoktad volna és nem lenne fura!
Én azt is utálom ha egy pasi visszafolytja a sirást. Cserébe meg aggodhatsz érte mert gyomorfekélye van,tiszta stressz, és szivproblémákkal küszködik. megéri?? szerintem nem!
2015. nov. 20. 07:37
12/21 anonim válasza:
Mi váltotta ki nálad ezt a regressziót? ~30 évesből visszaestél 2 éves szintre.
2015. nov. 20. 07:39
13/21 anonim válasza:
nem is biztos, hogy a cica miatt sir, lehet, hogy az összegyűlt idegességeit flusztrációit sirja ki csak a cicia elvesztése hozza ki belőle, miért nem sirhat ?
2015. nov. 20. 07:55
14/21 anonim válasza:
Hát rég nevettem ilyen jót! :) Főleg a "miért nem marad erős miattam" duma tetszett.
Jaj, hát attól még, hogy az anyukád, még sírhat, legalább megmutatja, hogy ő is érző lény. És te is vigasztalhatod őt nyugodtan, ez tesz inkább felnőtté téged.
2015. nov. 20. 07:56
15/21 anonim válasza:
Mikor nekünk meghalt a cicánk, mindenki sírt, anyukám is. Én nem bántam, legalább megbizonyosodtam róla, hogy tényleg szerette a cicát és tudja is, mit érzek, hiszen ugyanazt érzi és éli át, mint én.
2015. nov. 20. 08:00
16/21 anonim válasza:
Te féltékeny vagy egy macskára!
2015. nov. 20. 08:41
17/21 anonim válasza:
Na jó azért ezeknél a válaszoknál sokkal megértőbb vagyok. Van olyan, hogy történik valami és furcsa reakciókat, érzelmeket hoz ki az emberből.
Te ezt érezted, amit leírtál, de ahogy látom, te is érzed, hogy nem helyénvaló ez a gondolat. Anyukádnak is van joga kiborulni. Ha jól emlékszem, gyerekkoromban én sem tudtam mit kezdeni azzal, ha a szüleim sírtak. Talán az volt az oka, hogy szinte sosem láttam őket sírni, így sokkal ijesztőbb volt, ha mégis megtörtént.
2015. nov. 20. 08:50
18/21 anonim válasza:
A 11-esnek teljesen igaza van. Megdöbbentő, hogy ez egyáltalán probléma, hogy még manapság is ezt tanuljuk, hogy magunkba fojtsuk a sírást, vagy bármi mást. A sírás egy nagyon fontos és hasznos feszültséglevezető csatorna, és abszolút idiotizmis az, hogy "az erős ember nem sír". Ennél több esze kéne legyen az emberiségnek a 21.században, főleg, miután megannyi kutatás eredménye is bizonyította, hogy a magunkba fojtott érzelmek mennyire komoly károkat okozhatnak. A személyes problémádhoz annyit tennék még hozzá, hogy persze, nehéz szembesülni vele, hogy a szüleink sem mindenhatók, de nincs mit tenni, ezt előbb-utóbb el kell fogadnunk, és meg kell tanulnunk saját magunkban megteremteni a biztonság érzését, és nem mások állapotától függővé tenni, hogy biztonságban érezzük-e magunkat. Ez a felnőtté válás folyamata, ami bárhány évesen is nehéz lehet, de utána végtelen szabadságot érez az ember.
2015. nov. 20. 08:50
19/21 anonim válasza:
Hát ez vicces, azt hiszed Te vagy a világ közepe vagy mi...az egész család legyen egy érzelemmentes robot csak mert Neked úgy tetszik. Nekünk is van cicánk ha eltűnne, sírnék, akárhány éves is legyek. Am remélem előkerül a cica, hallottam nem egyszer,hogy akár hónapok után mentek haza, meg plakátok, facebook,esetleg nyomravezetői díj, amivel érdemes próbálkozni. Esetleg a környéken megkérdezni az embereket, egy ismerősöm cicáját, az egyik szomszéd véletlen bezárta a pincéjébe, több nap után találta csak meg.
2015. nov. 20. 11:12
20/21 A kérdező kommentje:
A rosszindulatú kommentek nem estek valami jól, pedig szerintem világosan leírtam, hogy én is szörnyen érzem magam, amiatt, hogy így érzek és hogy igazatok is van.
Ettől függetelenül, ma már kicsit jobban érzem magam. Meg is vígasztaltam anyát reggel és főzök vacsorát, mire hazaér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!