Férfiak ti miben szoktátok kivenni a részeteket a gyereknevelésben ?
Látom is jó pár helyen és hallom is sok nőtől,hogy a férjük nem veszi ki a részét a gyereknevelében, jó pár férjtől hallom,hogy 'szar" apukának érzi magát.
Igazából ha végig gondolok a saját gyerekkoromra,
apa se foglalkozott velem,
sose kérdezte,hogy vagyok,
sose rajzolt velem,
nem segített reggelente felöltözni,vagy megfésülni a hajamat
sose volt ott egy óvodás ünnepségen sem
sose jött el velünk kirándulni
Apának pedig normális munkahelye volt,rendes 8 óra, félig ülő- félig fizikai munka, ünnepnapkor nem kellett bemennie,se hétvégén
Megértem azokat a férfiakat is akik 16 óráznak egy gyárban,hogy legyen pénz,de ez a kérdés nem azoknak szól akik 16-18 órás erős fizikai munkát végeznek,azokra a férfiakra irányul inkább a kérdésem, ahol normális a kereset,napi8 órában,normális munkahelyen van,ahol nem szakad bele.
Anyám sokszor érezte azt,hogy egyedülálló anyuka,aki csak engem nevel.
Elég elszomorító, hogy a nőkre hárul ez az egész. És nem tudom,hogy miért, én így nem lennék képes gyekeret szülni,hogy tudom,hogy a férjem nem segít.
Tisztelet a kivételeknek !
Férfiak őszintén miben tudjátok kivenni a részeteket a gyereknevelésben?
A munka és a pénz keresésen kívül.
Jó apának gondolod magad?
Feleségednek segítesz?
Te mint apa miben tudod kivenni a részed a gyereknevelésben?
Minden csemetém veri a harmincat, így elég régen voltak kisgyerekek. Sajnos, nemigen tudtam részt vállalni a nevelésükben. Nagyon a 0-rl indultunk, és soká tartott, mire mindent előteremtettem. Másod- és harmadállást vállaltam, hét végén meg kőműves mellé jártam megmozgatni az egész héten tespedő izmaimat. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a gyerekeim már gimibe járnak. Egy dalszöveg jut az eszembe mindig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!