Férfiak ti miben szoktátok kivenni a részeteket a gyereknevelésben ?
Látom is jó pár helyen és hallom is sok nőtől,hogy a férjük nem veszi ki a részét a gyereknevelében, jó pár férjtől hallom,hogy 'szar" apukának érzi magát.
Igazából ha végig gondolok a saját gyerekkoromra,
apa se foglalkozott velem,
sose kérdezte,hogy vagyok,
sose rajzolt velem,
nem segített reggelente felöltözni,vagy megfésülni a hajamat
sose volt ott egy óvodás ünnepségen sem
sose jött el velünk kirándulni
Apának pedig normális munkahelye volt,rendes 8 óra, félig ülő- félig fizikai munka, ünnepnapkor nem kellett bemennie,se hétvégén
Megértem azokat a férfiakat is akik 16 óráznak egy gyárban,hogy legyen pénz,de ez a kérdés nem azoknak szól akik 16-18 órás erős fizikai munkát végeznek,azokra a férfiakra irányul inkább a kérdésem, ahol normális a kereset,napi8 órában,normális munkahelyen van,ahol nem szakad bele.
Anyám sokszor érezte azt,hogy egyedülálló anyuka,aki csak engem nevel.
Elég elszomorító, hogy a nőkre hárul ez az egész. És nem tudom,hogy miért, én így nem lennék képes gyekeret szülni,hogy tudom,hogy a férjem nem segít.
Tisztelet a kivételeknek !
Férfiak őszintén miben tudjátok kivenni a részeteket a gyereknevelésben?
A munka és a pénz keresésen kívül.
Jó apának gondolod magad?
Feleségednek segítesz?
Te mint apa miben tudod kivenni a részed a gyereknevelésben?
Ez miért papucskodás
Hogy közösen vállalnak gyereket, közösen nevelne
Közös a házimunka
A férjem nagyon jó apuka és mindenben kiveszi a részét a lányunk nevelésében. Fel sem tudnám sorolni, hogy mit csinál, bármit, ami épp szükséges.
Reggel ő viszi suliba, mert én korán járok dolgozni és ő is készíti össze. Segít neki fésülködni, ruhát választani, készít neki szendvicseket, stb.
Ha kell, tanul vele, beszélget vele, társasoznak, játszanak az udvaron. Természetesen jön velünk kirándulni is. Van, amikor kettesben mennek játszótérre, vagy pl. biciklizni. Minden ünnepen, rendezvényen részt vesz.
Amikor ovis volt a lányunk és néha beteg volt, akkor felváltva maradtunk vele otthon. Elviszi orvoshoz is, ha ő jobban ráér.
Ha fontos esemény van, vagy valami nagyobb probléma, akkor mindketten megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!