Miért van az hogy a lányom sosem beszél meg velem semmit?
Én ebben a korban távolodtam el a szüleimtől, mert nem érdeklődtek, én meg ha magamtól meséltem nem igazán figyeltek rám, vagy lesemmizték a mondandóm. Igazából ez most is fennáll, nekem végig szükségem lett volna közelibb kapcsolatra a szüleimmel, így például amikor valami nagyon bántott, megpróbáltam megosztani velük. Legyintettek rá hogy "jajj ugyan már!"
Vagy amikor véget ért a 3 éves kapcsolatom és elmondtam, azt hittem mellém állnak majd, de nagyot tévedtem, ehelyett azt a szuper tanácsot kaptam hogy könyörögjek hogy fogadjon vissza.
Én úgy vélem most lesz a szüleire a legnagyobb szüksége, ne hagyd rá, igyekezz a bizalmába férkőzni. Ne távolodjatok el olyan csúnyán, mint nálunk történt.
Köszönöm a válaszokat nektek!
Esetleg tudtok valami módot arra hogy ez megváltozzon?
(És kérlek 3-as , amit írtál , le írod érthetően is?)
En azert komolyan vennem a dolgot. Utanajarnek mit lehet tenni, akar terapeuta segitseget is kernem.
Valoszinuleg nincs nagy gond, de jobb ovatosnak lenne. Reges regen 13 evesen en sem beszeltem a szuleimmel. Mely depresszios voltam, komoly alvasproblemaim is voltak. Durva vege lett. A reszletekkel nem frusztrallak mert valoszinu hogy nalatok nincs akkora gaz. Csak azt mondom hogy jobb ovatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!