Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a lányom...

Miért van az hogy a lányom sosem beszél meg velem semmit?

Figyelt kérdés
Érzem hogy valami nyugtalanítja, de mikor rákérdezek, hallgat. A lányom 13 éves. Viszont a barátaival mindig jól érzi magát, de itthon nem igazán. Van valami oka ennek?

2021. máj. 9. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ez sok mindentől függhet. Lehet nem bíz bennetek, mert lehet elnyomjátok beszélgetésnél pl: a véleményeire azt mondjátok hülyeség stb. Sok vita esetleg tanulásnál. Nem tudom. Egyébként én magam sem beszélek túlzottan sokat a szüleimmel mindent jóformán megkapok tőlük, nem sok határ van megszabva nálam. De még ígyis nem mindig beszélek velük valamikor csak párszót egésznap. Ettől függetlenül nagyon nagyon szeretem a szüleimet. Lehet kicsit túl aggódod nem? Biztos vagyok benne, hogy bízik bennetek és szeret bennetek csak nincs sok közös téma.
2021. máj. 9. 23:54
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Lehet,hogy észrevette, nem figyeltek rá eléggé, pl. Ha mond valamit és elterelitek a témát, elkezdtek másról beszélni..nagyon zavaró és bezárja az embert!
2021. máj. 9. 23:56
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Egy 13 évessel nem egyszerű. Eddig milyen volt a viszonyotok? Mesélt a barátairól? Arról, mit szeret vagy éppen mi bántja? Tudod milyen filmeket vagy könyvet szeret?
2021. máj. 10. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Három lehetőség van, eleve zárkózott fajta, kamaszodik, vagy sosem volt elég nyitott a viszonyotok és csak megszokásból teszi.
2021. máj. 10. 00:10
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
En se beszelek meg semmit a szüleimmel, de nem azert mert nem szeretem oket, hanem inkabb megtartom magamnak, nem szeretek senkinek se panaszkodni, es sokat elárulni magamrol, vagy olyannal osztom meg, aki tudom h jobban jártas a témában, pl barátok. Anyaek a 8 eve ismert baratnoim nevet se tudjak megjegyezni, ezert nem is traktalom oket ilyen sztorikkal, másnapra mar nem is emlékeznenek erre, mindenki elvan a sajat dolgaval.
2021. máj. 10. 00:11
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Én ebben a korban távolodtam el a szüleimtől, mert nem érdeklődtek, én meg ha magamtól meséltem nem igazán figyeltek rám, vagy lesemmizték a mondandóm. Igazából ez most is fennáll, nekem végig szükségem lett volna közelibb kapcsolatra a szüleimmel, így például amikor valami nagyon bántott, megpróbáltam megosztani velük. Legyintettek rá hogy "jajj ugyan már!"

Vagy amikor véget ért a 3 éves kapcsolatom és elmondtam, azt hittem mellém állnak majd, de nagyot tévedtem, ehelyett azt a szuper tanácsot kaptam hogy könyörögjek hogy fogadjon vissza.

Én úgy vélem most lesz a szüleire a legnagyobb szüksége, ne hagyd rá, igyekezz a bizalmába férkőzni. Ne távolodjatok el olyan csúnyán, mint nálunk történt.

2021. máj. 10. 00:17
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nektek!

Esetleg tudtok valami módot arra hogy ez megváltozzon?

(És kérlek 3-as , amit írtál , le írod érthetően is?)

2021. máj. 10. 00:17
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

En azert komolyan vennem a dolgot. Utanajarnek mit lehet tenni, akar terapeuta segitseget is kernem.

Valoszinuleg nincs nagy gond, de jobb ovatosnak lenne. Reges regen 13 evesen en sem beszeltem a szuleimmel. Mely depresszios voltam, komoly alvasproblemaim is voltak. Durva vege lett. A reszletekkel nem frusztrallak mert valoszinu hogy nalatok nincs akkora gaz. Csak azt mondom hogy jobb ovatosnak lenni.

2021. máj. 10. 00:21
 9/17 A kérdező kommentje:
7, köszi a választ. Úgy érzem valahogy nálunk is így alakulhatott. Valahogy én túl sokat beszélek neki, de általában nem értettem mit mond, így nem is igazán törődtem ezzel. És neki tudtommal még nem volt semmilyen kapcsolata, bár 13 éves, így nem is feltétlen kell neki. Kezdd kicsit komolyodni is , de gondolom emiatt is alig oszt meg valamit.
2021. máj. 10. 00:21
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem bízik benned valamiért. El kell nyerned a bizalmát. Legyél vele kedves, türelmes, idővel megenyhül.
2021. máj. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!