Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a szülőkről, akik siettetik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Nem csak akkor, ha mondjuk készültök valahová, ahová eleve ők akarnak elrángatni, hanem már a WC-n sem hagynak nyugton. Én általában elég hamar elkészülök, de akkor is anyám kezdi, hogy "igyekezz már", és ez csak még jobban idegesít. De azért ő se tud pár órával előbb szólni, hogy ekkor és ekkor ide megyünk, vagy ezt meg azt akarja. Hát basszus, annál gyorsabban nem tudom elvégezni a dolgomat, mint ahogy.
2021. máj. 14. 21:04
 1/4 Thispain ***** válasza:
56%

Kb. azt, hogy leszophatják magukat. Én a helyedben azért sem igyekeznék, sőt, bosszantásként még lassabban készülődnék.

Ha kérdezi, hogy miért teszem, azt válaszolnám neki, hogy "Ha szeretnéd, hogy időben elkészüljek, szólj pár órával előbb!"

2021. máj. 14. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon tipikus, de nem tudsz vele mit kezdeni. Hiába mondanád meg szerintem, hogy idegesít, ugyanúgy folytatnák.. :D
2021. máj. 14. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
34%
Én a wc-n tuti kikiabálnám, minden illememet félretéve, hogy ő sem sietett a szüléssel, én se fogok a xarással. Ahogy azt is, hogy szóljon előbb, és addigra kész leszek. Utálom, mikor hirtelen derül ki valami. Egyszer-egyszer oké, nade állandó jelleggel, az már nem oké, és rávágnám, hogy nem, vagy azt, hogy vár amíg kész leszek. Mindig mindenhova időben érkezek, előbb is indulok el, hátha lesz valami, lassú tömegközlekedés, baleset, egyéb... és úgy állok indulásra készen.
2021. máj. 14. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem a legjobban amikor megbeszél a család közösen egy indulási időpontot, aztán anyám 20-30 perccel előtte már az ajtóban toporog hogy haladjunk már. Én is sokáig veszekedtem vele emiatt, de most már teljesen elengedtem, ha engem és apám is ott akar látni valahol akkor úgy sem megy el nélkülük, szóval már észre sem veszem ha ilyen helyzetben megy a beszólogatás.
2021. máj. 14. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!