Anyukám féltékeny arra, hogy apukámmal szeretjük egymást? 18/l
Figyelt kérdés
Nemtudom, hogy lehetséges-e, de kezdem egyre inkább észrevenni, hogy nem szereti, ha apával kettesben vagyunk, vagy beszélgetünk...Sőt, ha jól megyvagyunk, akkor mindig bedob valamit, hogy összeugrasszon minket. Eddig nem voltam túl jóban apukámmal, és anya mindig mondta, hogy szeretné, ha jó viszonyban lennénk, de most mégsem hagyja...2021. máj. 11. 21:04
1/12 anonim válasza:
anyudat nem hanyagolod el amiatt hogy apukádhoz húzol? Remélhetőleg nem az elsőnek van igaza, hogy a faterod azért simulékony, mert nőnek néz... De sajnos sok ilyen eset is van.
2/12 anonim válasza:
ugye nem alabama módban vagytok jobban?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy. Nem mondanám simulékonynak egyáltalán, ponthogy elég rideg. Én vagyok az aki jobban rajong érte meg odabújik hozzá. De anyát sokkal jobban szereti nálam
2021. máj. 11. 21:23
4/12 A kérdező kommentje:
Eddig alig beszéltünk, nem olyan régen javult meg a kapcsolatunk
2021. máj. 11. 21:24
5/12 anonim válasza:
Ja, akk meg valszeg vagy azért, mert nem foglakozzzól vele, vagy mert akk mert azt hihetti hogy alabama.
6/12 A kérdező kommentje:
De még mindig sokkal jobb a viszonyom anyával, mint apával
2021. máj. 11. 21:27
7/12 anonim válasza:
Ja, akkor ez esetbe nem tudom, remélem megoldodnak a problémák, jó éjt
8/12 anonim válasza:
Mert féltékeny. Azt nem lehet megmagyarázni, hogy miért. Az én anyám sem szereti, hogy apámmal jóban vagyok. Mondjuk ő azért féltékeny, mert egyik gyereke sincs vele különösebben jóban.
9/12 anonim válasza:
Az én feleségem is féltékeny arra, hogy jóban vagyok a lányunkkal... vicces néha. :)
10/12 anonim válasza:
Nalunk akkor is elkezdett veszekedni, hogy o senkinek nem tud jot tenni, rohogjunk csak nyugodtan, mikor pl. elnevettem magam apa viccein ebed kozben. Valami olyasminek a kovetkezmenye lehet, h neki sem volt jo kapcsolata az apjaval, es akkor nekem se legyen. De inkabb tudattalan, nem hiszem, hogy direkt csinalta. De mar elvaltak, szoval mindegy, de ugyanugy fikazza evek utan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!