Rossz anya lennék??
Én biztos nem szakítanám ki onnan. Én is nagyon-nagyon apás voltam mindig, anyumat is szeretem, de ha ilyenbe kerültem volna, azt mondtam volna, hogy apuval akarok maradni. Attól még ti fogtok tudni sokat találkozni, nem veszíted el a lányodat!
Kitartást!
Add el a lakásod, vegyél ebben a városban, legyen a gyerek heti váltásban veletek. Én is így csináltam anno a másodikas fiammal.
42N
Szerintem jobb lesz neki az apjával a megszokott környezetben.
Egyébként szóval te többet felsoroltál, hogy kik lennének ott, pl barátok, nagyszülők
És csak teérted egyedül költözzön el másik városba, és kezdjen el ott full új életet?
Tehát érted; szal szerintem maradjon. Jó lesz ott neki, majd sokszor látogatod, pl ha nem is mindennap, de kétnaponta pl akár, vagy ahogy ráérsz, szal ahogy a munkád engedi. Vagy pl ha ezt meg tudjátok oldani, akkor lehetne pl hogy néha te viszed haza suliból, vagy pl hétvégente meg pl nálad lenne gyakran. De mondjuk ha olyan van, hogy kéne vinni ahhoz könyveket ,hogy nálad alhasson, tehát ha tanulnivaló van, akkor ne legyen az , hogy átment hétvégére hozzád, de nincsenek nála a tankönyvei, amiből hétfőre készülni kell. De mondjuk lehetne úgyis pl,hogy pénteken te mész érte, és akkor szombaton este, vagy vasárnap reggel amikor már felkelt mert kialudta magát, akkor vissza tudod vinni az apukájához, és akkor így tehát tudna vasárnap pl tanulni, még ugyis, hogy ottmaradtak a könyvei. De ha meg pl barátokkal szervezne valami talit, vagy menne nagyszülőkhöz a hétvégén, akkor meg nem nálad aludna, de egyébként igen. Tehát szerintem ezt pl lehetne így, és akkor mind a ketten anyuka+apuka résztvennétek az életében folyamatosan, és akkor nem lenne hiányérzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!