Rossz anya lennék??

Figyelt kérdés
Nos kezdem azzal hogy volt már itt kérdésem.. rosz házasság stb... Most addig jutottunk hogy válás... Igen de van egy 6 éves kislány aki teljes mértékben apa függő..Imádja az apját szinte szerelmesek egymásba. Remek apa mindent meg ad a gyermekének amire csak szüksége van. Nyilván én is csak azzal az a baj hogy az nem apa .. vele alszik vele kel.. tehát teljesen apa függő. Engem is nagyon szeret érezteti. Szóval ...A férjem nevén van az ingatlan így nekem kell azt elhagyni... Nekem is van lakásom csak az másik városban van. Lányom most kezdené itt az iskolát itt vannak a barátai a nagyszülők 1 lépcsőházal laknak csak arrébb.. Ő hozzájuk is nagyon kötődik... Szóval minden oda köti a kislányomat.. És tudom hogy velem lenne a legjobb neki hisz én vagyok az anyja. És azt is tudom hogy sok gyerek él így.. De mi van akkor ha az apjával jobb lenne neki maradna minden a meg szokott szinte.. és nem tudom mi tévő legyek mert a szívem szakad meg érte de mi van ha most tenném ezzel tönkre a kis lelki világát hogy ki szakítom onnan és el veszem az imádott apjától.. szerintetek ???

2021. máj. 5. 11:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd az apjával akkor, ha neki az a jobb.
2021. máj. 5. 11:31
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Én biztos nem szakítanám ki onnan. Én is nagyon-nagyon apás voltam mindig, anyumat is szeretem, de ha ilyenbe kerültem volna, azt mondtam volna, hogy apuval akarok maradni. Attól még ti fogtok tudni sokat találkozni, nem veszíted el a lányodat!

Kitartást!

2021. máj. 5. 11:37
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Kérdés, hogy az apja akarja-e nevelni.
2021. máj. 5. 11:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen persze ...
2021. máj. 5. 11:54
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Az nem megoldhato, hogy eladod a lakasodat es itt a kozelben veszel egy masikat?Akkor nem szakadna ki teljesen a kornyezetebol a kislany.
2021. máj. 5. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem attól jó ana valaki, hogy vele van a gyermek. Attól jó anya valaki, hogy ilyen helyzetben, bármennyire beleszakad a szíve, képes a germek érdekét nézni. HA úgy gondolod, jobb lesz az apjával, változatlan környezetben, akkor ezerszer jobb anya vagy sokaknál.
2021. máj. 5. 12:10
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Add el a lakásod, vegyél ebben a városban, legyen a gyerek heti váltásban veletek. Én is így csináltam anno a másodikas fiammal.

42N

2021. máj. 5. 12:17
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
add ki a lakasod es vegyel ki alberletet az apja varosaban, vagy add el, es vegyel ott. ne szakitsd ki csak azert mert szetmentetek, a gyerekeket igy is nagyon megviseli egy valas
2021. máj. 5. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
Attól még hogy te vagy az anyja az nem azt jelenti hogy veled van a legjobb helyen ,hiszen te is leírtad ,hogy nagyon apukás.Szóval szerintem maradjon az eredeti környezetébe.Ha kiszakítanád lehet megutálna és gondolom azt meg nem szeretnéd.
2021. máj. 5. 13:28
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem jobb lesz neki az apjával a megszokott környezetben.

Egyébként szóval te többet felsoroltál, hogy kik lennének ott, pl barátok, nagyszülők

És csak teérted egyedül költözzön el másik városba, és kezdjen el ott full új életet?

Tehát érted; szal szerintem maradjon. Jó lesz ott neki, majd sokszor látogatod, pl ha nem is mindennap, de kétnaponta pl akár, vagy ahogy ráérsz, szal ahogy a munkád engedi. Vagy pl ha ezt meg tudjátok oldani, akkor lehetne pl hogy néha te viszed haza suliból, vagy pl hétvégente meg pl nálad lenne gyakran. De mondjuk ha olyan van, hogy kéne vinni ahhoz könyveket ,hogy nálad alhasson, tehát ha tanulnivaló van, akkor ne legyen az , hogy átment hétvégére hozzád, de nincsenek nála a tankönyvei, amiből hétfőre készülni kell. De mondjuk lehetne úgyis pl,hogy pénteken te mész érte, és akkor szombaton este, vagy vasárnap reggel amikor már felkelt mert kialudta magát, akkor vissza tudod vinni az apukájához, és akkor így tehát tudna vasárnap pl tanulni, még ugyis, hogy ottmaradtak a könyvei. De ha meg pl barátokkal szervezne valami talit, vagy menne nagyszülőkhöz a hétvégén, akkor meg nem nálad aludna, de egyébként igen. Tehát szerintem ezt pl lehetne így, és akkor mind a ketten anyuka+apuka résztvennétek az életében folyamatosan, és akkor nem lenne hiányérzete.

2021. máj. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!