Tényleg gusztustalan lennék?
Anyám azt mondta, hogy gusztustalan vagyok. Mert van egy srác, aki a család barátja és nyáron nálam bepróbálkozott én meg vissza utasította (ebből is 2 hét vita volt itthon). Azóta meglepett mindenféle ajándékkal még Valentin napkor is. Persze az anyám és az öcsém kedvéért elfogadtam. (hogy ne legyen balhé, sokat stresszeltem az egyetem (vizsga stb) miatt, nem hiányzott a családban is a vita) Most az a baja, hogy nem küldözgetek pirulós smile-kat a srácnak (max 1-2-t küldök, ő meg szinte minden mondata után). Meg azt is mondtam, hogy ha megint bepróbálkozik, akkor visszautasítom (nincs vele bajom, de nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot). Erre azt mondta, hogy gusztustalan vagyok vele...
Hozzátenném, hogy jó okom van arra amiért nem akarok tőle semmit. Csoda, hogy csak barátnak elfogadom.
Tényleg gusztustalan lennék?
Mondjuk ha egyértelműen nem akarok valakitől semmit, akkor az ajándékot is visszautasítom, mert nem illik elfogadni. Nem írnék neki semmit, és nem válaszolnék az üzeneteire.
Ha ez anyámnak nem tetszene, az az ő baja, randizzon vele ő...
Igen, gusztustalan vagy vele. De nem azért , mert nem jön be, hanem mert áltatod. Minek írkálsz vele? Minek írsz neki bármit is, mikor tudod, hogy ez mind próbálkozás? Minek fogadtad el az ajándékokat?
Komolyan, ilyenek után megértem, miért utálja egy két férfi a női nemet, pedig nő vagyok. Csodás példája vagy a női nemnek mondhatom. Grat.
Nem én írok neki. Ő ír rám, én tömör szavakban, mondatokban általában letudom. Megmondtam neki, hogy CSAK barátok lehetünk de nem több. Ezt valóban kifelejtettem, de... Azt mondta, hogy azért ad ajándékokat mert barátok vagyunk. Nos, ezt Valentin nap óta én úgy vettem észre hogy nem így gondol rám...
Anyum azért szól bele, mert a fiaként tekint rá is és szerinte jól járnék vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!