Tényleg gusztustalan lennék?
Anyám azt mondta, hogy gusztustalan vagyok. Mert van egy srác, aki a család barátja és nyáron nálam bepróbálkozott én meg vissza utasította (ebből is 2 hét vita volt itthon). Azóta meglepett mindenféle ajándékkal még Valentin napkor is. Persze az anyám és az öcsém kedvéért elfogadtam. (hogy ne legyen balhé, sokat stresszeltem az egyetem (vizsga stb) miatt, nem hiányzott a családban is a vita) Most az a baja, hogy nem küldözgetek pirulós smile-kat a srácnak (max 1-2-t küldök, ő meg szinte minden mondata után). Meg azt is mondtam, hogy ha megint bepróbálkozik, akkor visszautasítom (nincs vele bajom, de nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot). Erre azt mondta, hogy gusztustalan vagyok vele...
Hozzátenném, hogy jó okom van arra amiért nem akarok tőle semmit. Csoda, hogy csak barátnak elfogadom.
Tényleg gusztustalan lennék?
Akkor a továbbiakban ne fogadj el tőle semmit.
"Pisti, én csak barátként tekintek rád, de Valentinnap óta úgy érzem, hogy ezt te nem tudod elfogadni továbbra sem. Inkább tartsuk a két lépés távolságot, nem szeretnélek hitegetni téged sem, hogy lenne esélyed. Ezt az X dolgot sem fogadhatom el így, de köszönöm, hogy gondoltál rám."
És tényleg tarts távolságot a továbbiakban.
Anyukád meg honnan tudja még azt is, hogy hány darab smileyt használsz?? Muszáj határozottabbnak lenned.
Olyan szempontból vagy gusztustalan, ha már ennyire nem érdekel a srác ne fogadj el tőle semmit, és ne is kommunikálj vele. Főleg ne küldj emojikat, mert az teljesen félreérthető, még 1-2 pirulósat se. Legyél egyértelmű, és passzív is vele élőben.
Felnőtt vagy, igenis vállald fel a vitákat otthon, csak egy gyerek sunnyogja el a szülei miatt a vitákat. Egy felnőtt beleáll a vitába, és megvédi a maga álláspontját.
Nem vagy gusztustalan, de hülye, az igen.
Miért hagyod a családodnak, hogy beleszóljanak a szerelmi életedbe? Nekik aztán végképp semmi közük ahhoz, hogy te kivel akarsz lenni, és kivel nem, szóval szerintem mondd meg nekik, hogy te nem akarod ezt a csávót, és ennyi, ebbe nincs beleszólásuk, had duzzogjanak, ha akarnak.
Viszont mondd meg a csávónak is, hogy téged ő nem érdekel úgy, ne álltasd, mert ez rohadt szar érzés lehet neki, és ha még egyszer ajándékot szeretne adni, akkor ne fogadd el, mert miért fogadnád?
Ha kézzel fogható, nem édesség ajándékot adott, akkor szerintem azt is illene visszaküldeni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!