Tényleg gusztustalan lennék?
Anyám azt mondta, hogy gusztustalan vagyok. Mert van egy srác, aki a család barátja és nyáron nálam bepróbálkozott én meg vissza utasította (ebből is 2 hét vita volt itthon). Azóta meglepett mindenféle ajándékkal még Valentin napkor is. Persze az anyám és az öcsém kedvéért elfogadtam. (hogy ne legyen balhé, sokat stresszeltem az egyetem (vizsga stb) miatt, nem hiányzott a családban is a vita) Most az a baja, hogy nem küldözgetek pirulós smile-kat a srácnak (max 1-2-t küldök, ő meg szinte minden mondata után). Meg azt is mondtam, hogy ha megint bepróbálkozik, akkor visszautasítom (nincs vele bajom, de nem tudnék elképzelni vele egy kapcsolatot). Erre azt mondta, hogy gusztustalan vagyok vele...
Hozzátenném, hogy jó okom van arra amiért nem akarok tőle semmit. Csoda, hogy csak barátnak elfogadom.
Tényleg gusztustalan lennék?
#30 leírom Neked privátban, hogy mi is van ami miatt nem akarok tőle semmit.
A többieknek köszönöm. Anyummal ha lenyugszik és lehet vele értelmesen beszélni, megmondom neki hogy szálljon le a magán életemről.
Sajnos még van 3 évem az egyetemből (5 éves szak), amint végzek és persze közben is fogok majd nézelődni az utolsó évemben, de amint le diplomázok egyből keresek munkát és albérletet ez biztos.
Miért kell privátban irkálni?
Simán leírhatnád egy névtelen fórumon, hogy büdös a szája, vagy csak simán nem jön be neked. Még azt is elfogadnánk, hogy a lányokat szereted, de ez a titkolódzás, amikor a kutya nem tudja, hogy ki vagy, nem frankó!
Mond meg a srácnak,hogy ne haragudjon,de köztetek nem lesz semmi, ne küldözgessen semmit köszönöd szépen.
Tényleg elég fura,ha elfogadod a barátságát az ajándékait mégis ilyen véleménnyel vagy róla.
Akkor kerek perec mond meg a nemet,ne beszélgess vele.
Nő és férfi közt nincs barátság max az egyik fél részéröl elfolytott érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!