Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szídnak mindig a szüleim?

Miért szídnak mindig a szüleim?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most kamasz vagyok és hogy ilyenkor az ember szemtelenebb, de ők akkor is túl reagálják. Legutóbb az apukám azzal fenyegetett, hogy megüt, mert nem akartam elmenni sétálni. Semmiben sem értenek meg. Mivel nincsenek barátaim eléggé egyedül vagyok és most még a szüleimre se tudok támaszkodni. Kettő hugom van, akik szintén kiközösítenek és szándékosan szivatnak. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen a kapcsolatom a szüleimmel?

2021. máj. 3. 11:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
75%

6 vagyok.

Hagyjátok már ti élettelen sz4rok!

Nem azt kérte hogy oktassátok ki hanem segítséget kért!

Na szóval elhiszem hogy jó a hangod tehát simán mehetnél énekesnek.

De az osztály főnököm is színész akart lenni és azt mondta nekünk hogy a színészeknek csupa rohanás az élete es nem igazán van idejük a családukra és hogy a „felkapottabb" színészek igazán sikeresek,mivel jó hangod van és tehetséges vagy,lehetséges hogy felkapott színész lenne belőled de ha felkapott vagy akkor osztás főnököm azt mondta hogy nincs időd szinte semmire.

A szüleiddel még mindig nem tudom mit kezdj,arra mindenképpen vedd rá őket hogy lovagolj mert nagyon jó hatással lesz rád a későbbiekben.

2021. máj. 3. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Tinédzser fejjel nehéz belátni, de a legtöbb ilyen esetben a szüleid csak jót akarnak neked, óvnak valamitől, vagy aggódnak érted. Gondolom apukád azért volt már ingerült, mert állandóan bent gubbasztasz, és ő tisztában van vele, hogy ez baromi egészségtelen.

Pár év múlva a mostani évekre teljesen más szemmel fogsz nézni.

Engem is cseszegettek anno, aztán most itt vagyok 22 evesen és ugyanazt csinálom a 16 éves öcsémmel, amit anno velem csináltak a szülők. Pedig nincs bennem rossz szándék, ahogy bennük se volt, csak próbálnám a jó útra terelgetni és ráébreszteni, hogy a mostani életmódja egy beteg felnőttet fog eredményezni. Gondolj bele egy kicsit a szüleid szemszögébe is.

Nem azt mondom, hogy nem lehet álmodozni, de a mai világban az anyagi biztonság nagyon fontos, és nincs rá garancia hogy te énekes - színészként befutott és sikeres leszel. Ha pedig nem vagy az, akkor szülői segítség nélkül max a híd alá mehetsz koldulni. Úgyhogy érdemes több lábon állni, nézegess B terveket.

2021. máj. 3. 12:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11-es és 12-es! Legalább vannak olyan emberek, akik tudják mi az az együttérzés. Tisztában vagyok vele, hogy a színész és az énekes munkája se mindig jó és nem ad biztos megélhetőségi teret, ha nem sikeres az ember.

Már kitaláltam pár ,,B tervet", ha ezek a szakmák nem válnának be.

2021. máj. 3. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Aki leírja úgy, hogy polyén, az ne akarja elhitetni velem, hogy kitűnő tanuló. Amúgy meg rögtön idegbeteg módjára írod, hogy igenis jó a hangom. Egyrészt ez beképzeltség, másrészt ha nem akarod, hogy véletlenül is negatív kritika érjen, akkor azt, amit a 7-es válaszodban írtál, legközelebb a kérdésbe írd bele! Istenem, ezek a mai kisgyerekek! Nem bírják elviselni, ha egy pici negatív dolog is éri őket. Pedig abból lehet tanulni, de hát beszélhetek én!
2021. máj. 3. 14:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Eres estúpido vagy 14-es. Ha olyan okos vagy fordítsd le!
2021. máj. 3. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy! Ezt jelenti. És ez igaz is rád!
2021. máj. 3. 20:35
 17/18 anonim válasza:
59%

16-os nyomd már el magad jó?

Még mindig nem azt kérte hogy itt tedd a fejed neki meg hord el minden féle beképzeltnek csak azért mert tudja hogy jó hangja van.

Úgy meg ne ítélkezz felette hogy azt se tudod hogy ki ő,jó? köszi

2021. máj. 3. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem jó. Ha kijelenti, hogy SZERINTEM jó hangom van, akkor jó, de úgy mondta, hogy IGENIS jó hangom van. Istenem, sértődött 6 éves.
2021. máj. 4. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!