Miért szidnak le, ha 4-est hozok haza?
12 éves vagyok fiú. 8osztályos gimibe járok.
Ha 4-est hozok haza leszidnak, pontosabban az anyám, aki azt mondja hogy nem tanulok elég figyelmesen... ez engem nagyon zavar, kérlek segítsetek!
12 évesen NEM 8-os, hanem egy 8 osztályos gimibe jár.
Ez olyan, hogy általános 4 után egy gimibe kerül, de ettől még NEM lesz gimnazista (annak ellenére, hogy kb. mindenki ezt hiszi).
Neki 4 év általános van, és 8 év "gimnázium".
Helyileg.
"Ha 4-est hozok haza leszidnak"
Nyilván azért tettek a szüleid 4/8-as suliba, hogy a lehető legtöbbet hozzanak ki belőled.
Tehát most egy 6-os anyagot tanulsz.
Érthető, hogy nem örülnek egy 4-esnek.
1-1 még belefér, de gondolom attól tartanak, hogy ezek után majd jön a 3-as és a többi.
Továbbá az sem mindegy, hogy miből kaptad azt a 4-est (4-eseket).
Ez nehéz ügy. Egyezz meg velük, hogy milyen tantárgyakból hányas átlagot hozz minimum év végén, nálam bejött pl.
A bioszt utálom, utálom a sok nevet meg fogalmat magolni, ráadásul jegyzetelni... uhh... Megegyeztem az anyámmal (aki amúgy agrármérnök), hogy bioszból minimum a hármas átlagot hozom. Te is szép lassan adagold be anyádéknak ezt. Gondolom még nem tudod, hogy mi akarsz lenni, de 9-10.ben (kb. 3-4 év múlva) már lesz elképzelésed, de akkor már nem fogsz mindenből minimum négyest hozni, ha meg is szakadsz bele. Próbálj mindenből legalább egy négyest összehozni, ha nem megy, és megtetted érte, amit meg kell, akkor meg ne hibáztasd magad. Nem csak tanulásból áll az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!