Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szídnak mindig a szüleim?

Miért szídnak mindig a szüleim?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most kamasz vagyok és hogy ilyenkor az ember szemtelenebb, de ők akkor is túl reagálják. Legutóbb az apukám azzal fenyegetett, hogy megüt, mert nem akartam elmenni sétálni. Semmiben sem értenek meg. Mivel nincsenek barátaim eléggé egyedül vagyok és most még a szüleimre se tudok támaszkodni. Kettő hugom van, akik szintén kiközösítenek és szándékosan szivatnak. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen a kapcsolatom a szüleimmel?

2021. máj. 3. 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy?
2021. máj. 3. 11:23
 2/18 anonim válasza:
67%

Én is így vagyok!

Semmit nem lehet tenni,max hogy jobban érezd magad menj el kicsit kiszellőztetni a fejed,ne gubbasz egésznap a szobádban mert az nem jó.

Talán azt thdod tenni hogy elbeszélgetsz velük hogy te hogy érzed magad,bár nekem nem vált be mert ugye mindig a szülőknek van igaza a gyerekeknek még véletlenül egy kicsit sincs!

Segíts nekik,érdekeljen a munka mert az én szüleimnek az tetszik ha minden erdekel ami munka,de ha kivsut el rontok valamit akkor mar le vagyok cseszve xd

Vagy kerüld őket vagy járj a kedvükbe

Beszélj velük úgy mintha mindenhatóak lennének.

Jobbat nem tudok mondani

2021. máj. 3. 11:25
 3/18 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm! Már próbáltam velük beszélni, de csak szídás a vége mindig. Csak úgy tudnám kiszellőztetni a fejem, ha egyedül elmegyek sétálni, de azt meg igen ritkán engedik meg. Ha bármyilyen sikerem van (pl.jó lett a dolgozatom vagy hasonlók), soha nem dícsérnek meg. A szüleim orvosok, én színész és énekes akarok lenni, amivel ők nem nagyon értenek egyet. Azt mondják, hogy legyek az ami szeretnék, de mindig látom rajtuk, hogy leakarnak inkább róla beszélni. Ráadásul ebben az a polyén, hogy anyukám a szentesi művészeti középsuliba járt, mert eredetileg ő is színész akart lenni. (A családunkban már generációk óta orvoslással kapcsolatos munkát végeznek, a nagymamám nagybátyjáról egy kórházat neveztek el. Szóval ez így eléggé rossz.)
2021. máj. 3. 11:34
 4/18 anonim ***** válasza:
43%

Nyilván azért nem akarják, hogy énekes legyél, mert szar a hangod, és nem akarják, hogy egy világ előtt égesd le magadat/őket. Ugyanez van a színészettel is. Ha valamiben szar vagy, azt be kell látni.

Polyén? Vagy pojén? Inkább poén, nem?

Én hány éves vagy? Lány vagy fiú?

2021. máj. 3. 11:38
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
Ne énekelj . Rossz a hangod. Inkább csak táncolj. Az csak porol.
2021. máj. 3. 11:40
 6/18 anonim válasza:
54%

2-es vagyok.

Ne foglalkozz a negatívakkal

Ha énekelni akarsz akkor kit érdekel hogy jó vagy rossz a hangod?

Ugyis lesz akinek tetszeni fog a hangod ugy ahogy van.

Ha nem gyakran engednek ki akkor meg foglalkozz olyannak ami téged leköt és érdegel meg örömödet leled benne,pl énekelhetsz is ha az boldoggá tesz.azzal meg ne foglalkozz hogy kinek tetszik meg kinek nem a hangod.ha van állatod az is sokat segít

Nem tudom hogy lány vagy vagy fiu.

De a lovaglást ajánlom, amióta járok jobban érzem magam!

2021. máj. 3. 11:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen is jó hangom van és jó színész vagyok. Kiskorom óta kapok főszerepeket a színjátszó klubban ahova járok. Ének versenyeken kiemelt arany minősítést szoktam kapni. Szóval azt mondom inkább kíméljetek a rossz kritikáktól. Nem ezért kérdeztem és nem akarok nyelvtan leckéket venni, mivel kitűnő tanuló vagyok.
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

polyén...???

Uramisten, kisegítőbe jársz? :-D

9/18 anonim ***** válasza:
73%
Akkor énekelj. Te életed.
2021. máj. 3. 11:52
 10/18 A kérdező kommentje:

6-os köszönöm!

Egyébként lány vagyok és már régebb óta tervezem a lovaglást.

2021. máj. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!