Miért szídnak mindig a szüleim?
Én is így vagyok!
Semmit nem lehet tenni,max hogy jobban érezd magad menj el kicsit kiszellőztetni a fejed,ne gubbasz egésznap a szobádban mert az nem jó.
Talán azt thdod tenni hogy elbeszélgetsz velük hogy te hogy érzed magad,bár nekem nem vált be mert ugye mindig a szülőknek van igaza a gyerekeknek még véletlenül egy kicsit sincs!
Segíts nekik,érdekeljen a munka mert az én szüleimnek az tetszik ha minden erdekel ami munka,de ha kivsut el rontok valamit akkor mar le vagyok cseszve xd
Vagy kerüld őket vagy járj a kedvükbe
Beszélj velük úgy mintha mindenhatóak lennének.
Jobbat nem tudok mondani
Nyilván azért nem akarják, hogy énekes legyél, mert szar a hangod, és nem akarják, hogy egy világ előtt égesd le magadat/őket. Ugyanez van a színészettel is. Ha valamiben szar vagy, azt be kell látni.
Polyén? Vagy pojén? Inkább poén, nem?
Én hány éves vagy? Lány vagy fiú?
2-es vagyok.
Ne foglalkozz a negatívakkal
Ha énekelni akarsz akkor kit érdekel hogy jó vagy rossz a hangod?
Ugyis lesz akinek tetszeni fog a hangod ugy ahogy van.
Ha nem gyakran engednek ki akkor meg foglalkozz olyannak ami téged leköt és érdegel meg örömödet leled benne,pl énekelhetsz is ha az boldoggá tesz.azzal meg ne foglalkozz hogy kinek tetszik meg kinek nem a hangod.ha van állatod az is sokat segít
Nem tudom hogy lány vagy vagy fiu.
De a lovaglást ajánlom, amióta járok jobban érzem magam!
polyén...???
Uramisten, kisegítőbe jársz? :-D
6-os köszönöm!
Egyébként lány vagyok és már régebb óta tervezem a lovaglást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!