Titeket ez sokkalna,ha veletek történne?
Családban apunak van ilyen "baja" nem tudom minek nevezzem ezt a jelenséget,de tök para vagyok miatta.
2 éve azt tapasztaltam magamon,hogy elalszok este, felkelek és dolgokat látok,ami nincs is ott,nem a valóság.
Például most is
4 órát aludtam, éjjel 1 óra van,felébredtem, mint aki kialudta magát, megnéztem a telefonom látom,hogy még csak éjjel 1.20 van,szóval ügye magánál vagyok,felkeltem.
Nézek fel a plafonra és azt látom,hogy a Philips Massive - Spotlámpa 3xGU10/50W/230V ilyenünk van,kikerestem a típusát,hogy jobban eltudjátok képzelni
Szóval ez a ezt lámpa,de csak az egyik a 3 közül,elkezd forogni,úgy mint egy biztonsági kamera,
oda világítok,hogy mi a fene,erre semmi csak a lámpa
Lekapcsolom a világítást a telomon újra azt látom,hogy forog a lámpa.
Minek nevezik ezt a jelenséget,amikor tök éber vagyok,tuti,hogy nem álom,és ilyen baromságokat látok?
Heti 2x kelek fel így éjjel,általában éjjel 1 vagy 2kor. Mindig mást látok
A családban apa ilyen, ő egy fokkal rosszabb nálam,mert ő kiabál és hadonászik is.
valaki kérdezné, előtte nem álmodtam semmit se.
Mielőtt valaki azt írná,hogy az agyam az álmokat a kinti külvilág felé vetíti ki. Egyszer ezt a választ kaptam
25 éves vagyok, párommal élek
Csak a családban apa ilyen még
Kezdek egyre jobban félni,
Mindig mást látok
Valamikor azt,hogy mozog a tükör egyik másik irányban,jobbra,balra
Máskor,hogy a szekrény kinyílik és úgy tűnik mintha valaki szórja ki a ruhákat.
Valaki áll az ajtó előtt és egy árnyalak jelenik meg
Csak dolgokat látok,hangokat nem hallok
Nem vagyok őrült,nem drogozok,nem nézek horrort
Kérem valaki magyarázza el,hogy mi ez,és mit lehet csinálni ellene
Biztos,hogy nem skizofrénia
Nappal, délelőtt, délután miért nem látok oda nem illő dolgot
Én fel bírom fogni,el tudom dönteni mikor látok baromságot
Amúgy az ilyen betegek nem tudják végig gondolni,hogy ez most a valóság vagy az agy szülemény
Héten fejeztük be a párommal az észlelés című sorozatot,pont egy szkizo egyetemi doktor játszik benne,akinek van egy segédje,hogy megmondja,hogy van ott valaki vagy sem
Ő személyemet lát
Én tárgyakat
Ez olyan, mint amikor, sok ruha van egy széken és a sötétben látsz a ruha halomnál egy szörnyet,mindenki látott már ruha szörnyet mégse vagyunk skizok
Apukám úgy van ez, hogy alszik, álmában beszél, hadonászik, felébred,és kiabál,hogy mi ez itt,mit csináltál,felkapcsolja a lámpát és látja,hogy semmi
Napközben minden rendben van,feltudom mérni mi valóság
Ez biztos,hogy nem az mert jártam pszichiáternél és pszichológusnál az igaz,hogy más miatt kellett,de meséltem ezeket a pszichológusnak nem mondod ilyet,hogy beteg lennék
Nem tudom sokkolna e.Az az igazság,ha nem lenne ijesztő vagy egyre rosszabb,akkor megszoknám és nem paráznék tőle.
De biztosan érdekelne,hogy mással is történik e ilyesmi.
Mert általában nappal nem szoktunk félni, a filmekről meg csak annyit hogy az Üveg és a Széttörve filmet csak ajánlani tudom!
Megértelek! Én életemben csak egyszer hallucináltam. Mentem az úton, betámadhatónak éreztem magam és mikor körbe néztem kicsit az ég felé is megláttam elsőnek egy fekete foltot az égen ami egyszercsak elkezdett formálódni 🐦 alakúra és mikor meformálódott el kezdett csapdosni a szárnyaival és repülni! De mondom, ez nappal történt és a madár amit behallucináltam repülve matt fekete volt, csak annyit láttam hogy egy fekete folt csapdos a szárnyaival majd elillant!
Szerintem ezeknek a hallucinációknak közük van a félelemhez és a védelem/védekezés hinyához, mert én mondtam csak akkor hallucináltam mikor féltem és védtelen voltam! Remélem tudtam segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!