Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám utál, mit tegyek?

Az anyám utál, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma reggel elaludtam és nem tudtam menni boxedzésre. Anyám egész nap borzalmasan bunkó velem, de ez nem az első eset. Hárman vagyunk testvérek, van egy 16 éves nővérem és egy két éves öcsém. Anyám állandóan velem csináltat mindent és mindenért engem hibáztat. Ma délután a nővéremmel el akar menni shoppingolni és kértem, hogy hadd menjek velük. Erre kijelentette, hogy velem ő nem megy sehova. Ezután megkérdeztem, hogy ha ilyen velem akkor hogy várja el, hogy adjak neki anyák napi ajándékot? Erre kijelentette, hogy tőlem nem fogad el semmit. Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset, de szerintem ez nem normális dolog. Pedig tényleg nem csináltam semmi rosszat. Délelőtt két és fél órán át vigyáztam az öcsémre.

2021. máj. 1. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Igen.. Kedves 1#,majd a tesó neveli az anyuka helyett a kisöcsit,nem? 🤨🤔 Hagyjuk már ezt. Minden ember magának szüli a gyerekét, nem másnak és nem tesót szülünk hanem 2. gyereket..
2021. máj. 1. 15:48
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#11 - es és Kérdező! 1-es vagyok.

Nem azt írtam, hogy ezt tedd, hanem azt hogy HA...

Jó lenne értelmezni is amit leírtam. 13 évesen nem megy a szövegértés?

Mellesleg én azt megértem, hogy pont tojod le a 2 éves öcsédet és anyádat akarod, mert ő meg pont nem veled foglalkozik hanem a nővéreddel.

Szép család. Beszélgessetek egymással. A választ ti tudjátok, nem a gyakorikerdesek.hu jónépe!

2021. máj. 1. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

12#

Én nem a kérdező vagyok.

Nincs "HA" bogárkám. Egyik testvérnek sem kell a kisebbik tesót pesztrálni, sem nevelni!

3 gyermekem van. Köszi.

11# voltam.

2021. máj. 1. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#13 - de van ha - olvasd el nyugodtan újra amit írtam te kis pondró. Szegény 3 gyereked.
2021. máj. 1. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

😂 Mindig megmosolyogtat a hozzád hasonló kis tirpák.

Nincs ha semmilyen esetben sem.

Kész pont.

Magamnak és a férjemnek szültem a gyerekeimet mert nekünk így kerek a család, nem pedig tesót a másiknak, babysittert vagy,hogy ne legyen egyke meg egyedül..

Ha ezt nem tudod értelmezni 🤷‍♀️ az a te bajod.

Nem kell a nagyobb gyereknek a kisebbre vigyázni, mert anyuka dolgozik, shoppingol akármi. Ez a szülő dolga,neki kell megoldania.

13 éves gyerekre meg végképp nem hagynék egy 2 évest.

2021. máj. 1. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
#15 -ös nem tűnik fel, hogy nem rólad szól a topic?
2021. máj. 1. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

16#

Ki mondta, hogy rólam szól?

De megvédem és kifejtem a véleményem ha neked nem megy az értelmezés. Ha nem tetszik, görgess tovább..

2021. máj. 1. 21:22
 18/18 anonim válasza:
GYK-n 16-tól regisztrálhatsz. Mit keres itt egy 13 éves?
2021. máj. 2. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!