Az anyám utál, mit tegyek?
Kérdező, nem hinném, hogy anyád utál, de valami miatt haragszik rád. Nem ártana megbeszélni. Lehet, hogy valami félreértés.
Ha csak 1 nap viselkedik így akkor csak megharagudott valamiért. Ha az év 365 napjában ilyen veled, akkor is jogod van a magyarázatra, hogy miért.
Beszélgessetek.
A válogatott sértések egymás fejéhez vágása nem beszélgetés.
Ja és egy két éves fiú csecsemővel alapból nem könnyű; attól meg had ne essek hasra, hogy két és fél órán át vigyáztál rá. Ha ezt minden nap megteszed, sőt ennél sokkal többet, mondjuk mosogatsz, felmosol, játszótérre viszed hintázni, elmész érte a bölcsibe, tanítod és játszol vele minden nap, na akkor azt mondom nem értem az anyukád viselkedését.
Iskolába járok! Hogy a fenébe vigyázzak rá én egész álló nap? Anyám mindig ilyen és nem lehet vele beszélni
De mégiscsak az anyám. Ráadásul pont abban a korszakban vagyok, amikor nagy szükségem lenne rá. Elfelejtettem mondani: 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!