Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám utál, mit tegyek?

Az anyám utál, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma reggel elaludtam és nem tudtam menni boxedzésre. Anyám egész nap borzalmasan bunkó velem, de ez nem az első eset. Hárman vagyunk testvérek, van egy 16 éves nővérem és egy két éves öcsém. Anyám állandóan velem csináltat mindent és mindenért engem hibáztat. Ma délután a nővéremmel el akar menni shoppingolni és kértem, hogy hadd menjek velük. Erre kijelentette, hogy velem ő nem megy sehova. Ezután megkérdeztem, hogy ha ilyen velem akkor hogy várja el, hogy adjak neki anyák napi ajándékot? Erre kijelentette, hogy tőlem nem fogad el semmit. Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset, de szerintem ez nem normális dolog. Pedig tényleg nem csináltam semmi rosszat. Délelőtt két és fél órán át vigyáztam az öcsémre.

2021. máj. 1. 13:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, nem hinném, hogy anyád utál, de valami miatt haragszik rád. Nem ártana megbeszélni. Lehet, hogy valami félreértés.

Ha csak 1 nap viselkedik így akkor csak megharagudott valamiért. Ha az év 365 napjában ilyen veled, akkor is jogod van a magyarázatra, hogy miért.

Beszélgessetek.

A válogatott sértések egymás fejéhez vágása nem beszélgetés.

Ja és egy két éves fiú csecsemővel alapból nem könnyű; attól meg had ne essek hasra, hogy két és fél órán át vigyáztál rá. Ha ezt minden nap megteszed, sőt ennél sokkal többet, mondjuk mosogatsz, felmosol, játszótérre viszed hintázni, elmész érte a bölcsibe, tanítod és játszol vele minden nap, na akkor azt mondom nem értem az anyukád viselkedését.

2021. máj. 1. 13:34
 2/18 anonim ***** válasza:
27%
Közöld vele hogy nem tudsz rá anyaként tekinteni. Én a helyedbe nem is beszélnék vele egy mukkot se.
2021. máj. 1. 13:36
 3/18 A kérdező kommentje:

Iskolába járok! Hogy a fenébe vigyázzak rá én egész álló nap? Anyám mindig ilyen és nem lehet vele beszélni

2021. máj. 1. 13:41
 4/18 A kérdező kommentje:

De mégiscsak az anyám. Ráadásul pont abban a korszakban vagyok, amikor nagy szükségem lenne rá. Elfelejtettem mondani: 13/L

2021. máj. 1. 13:42
 5/18 anonim ***** válasza:
21%
3 gyerek mellett az embernek nincs mindig türelme a tinihisztikre.
2021. máj. 1. 13:45
 6/18 A kérdező kommentje:
#5 nen szoktam hisztizni. Világéletemben önálló voltam. 10 éves korom óta még csak főznie sem kell rám. A nővérem alig van otthon.
2021. máj. 1. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Ja, hogy faragjunk bébicsôszt a már kamaszodo gyerekbol. Ez rabszolgatartas! Anyuci kinek szült akkor??
2021. máj. 1. 14:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Màjus 1-én hova megy shoppingolni???🤣🤣🤣
2021. máj. 1. 14:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma shoppingolni? Ja, marha hihető amikor minden zárva van XD
2021. máj. 1. 14:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező beszéld meg anyukádal , de hova akar menni shoppingolni amikor minden zárva van . Amúgy ismerős engem se visznek sehova
2021. máj. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!