Mi tegyek, hogy ne anyám, határozza meg, hogy kivel barátkozzak?
Állandóan cikizi azt akikkel barátkozom, meg cikizi a barátaimat, ismerőseimet. Egyszerűen nem tudom, hogy mi nem tetszik neki bennük, hisz normális emberek akikkel jól érzem magam. Kérdeztem tőle, hogy miért csinál így, nem tud rá normális választ adni. Mindig valamiféle bűntudatot akar kelteni, beszólogat, "hogy már megint azokkal barátkozol". Lekicsinylően beszél róluk. A lányokkal is ez van, senki sem jó neki aki nekem tetszik, csak az a jó akit ő ajánlgat, mert az a kolléganőjének a lánya és milyen rendes, de azt figyelembe sem veszi, hogy egy büdös szót sem tudunk egymással beszélgetni mert annyira nincs semmi közös téma, meg nem is tetszik és annyira más. Így hogy lesz barátom, baráti társaságom, barátnőn, vagy egyáltalán valakim?
Miért ilyen az anyám? Mit tegyek? Sajnos szülőkkel élek még, de akkor is...semmi se jó neki azokban az emberekben akikkel én jól érzem magam, csak azok a jók akiket ő ajánlgat. Idegtépő.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!