Bírósági végzés van róla, hogy a gyerek az anyánál lett elhelyezve, de mégsem tesz ennek eleget? Teendő?
Elváltunk és a volt feleségem kikötötte, hogy ő a gyám, közös felügyeleti jog nincs, 2 hetente a hétvége az enyém + gyerektartás.
Bíróság meg is határozta, darabig ment is. Minden hónapban megkapta az 50.000 Ft-ot és mentem is a gyerekért, majd időre visszavittem.
Kedves anyuka rájött, hogy teher a gyerek, túl sok neki, ezért többnyire nálam van, mert ő nem ér rá. Nem érdekli, ha nem érek rá, olyan rásózza az én! szüleimre. Szeretném magamhoz venni, de ő tiltakozik és fenyegetőzik.
Milyen esélyeim vannak, ha a bírósághoz fordulok? Szeretném nevelni, meg tudok adni neki mindent, jóformán így is velem van, csak elegem van már a folytonos csesztetésből, ami az anyja felől érkezik.
Amúgy a kislány szereti az anyját és várja is, hogy jöjjön érte, de csak hitegeti. Pszichésen is megviseli, az óvodában is szóltak már, hogy intézkedni kell, mert nincs jó hatással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!