Szerintetek ez erőszaknak minősül, vagy túlreagálom a helyzetet? 17/l
Nem tudom, de tényleg el kéne mondanod. Rokonaid vannak a szüleiden kívül?
Nane.hu telefonos segélyvonalán is érdeklődj!
Szerintem felhívhatnád innen valamelyik számot:
Ők tudják pontosan megmondani mit kéne tenned és, hogy egyáltalán mit tehetsz ilyen helyzetben szerintem.
Emberek, kérlek Titeket. Valakit csupán a szó kincse avagy a kommunikációs kézsége alapján ne próbáljunk behatárolni.
Tegyük fel, hogy igaz amint mondd. Tehát valóban rendelkezik ilyen, igen is nagy jelentőséggel bíró problémával. Mi a megoldás?
Alapvetően ismerni kéne a fellelhető és igénybe vehető körülményeket. Deviszont! Ha nincs kihez fordulni akkor máris csökken a lehetőség.17 éves. Aligha tehető képes. Kereset nélkül, nagykorú alapvető jogai nélkül, egyedül jelenleg nem sokra képes.
Bár, Apuka az tényleg egy eléggé alkategóriás ember. Meg még hozzávetőlegesen az Anyuka se mérföldekkel jobban teljesítő szülő.
Kedves Kérdező, a rokoni segítség valóban egy remek opció lenne. Persze ha van. Meg ha az Ő részükről is lenne potenciál Te feléd. Tehát ha gondozásba vennének.
Figyelj, azt tudom mondani, hogy éld túl. Hidd el, nem fog örökké tartani. Konkrét megoldással nem tudok szolgálni.
Ohh és igen. Jut eszembe mint példáúl Kedves 9-es és 2-es!
Jómagam is mindössze, 17 éves Fiú vagyok.
Kérdező, ha úgy érzed, hogy beszélgetni Szeretnél vagy bármi megközelítő, Én itt leszek. Írhatsz privátban ha úgy érzed.
Szép napot mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!