Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Noss a sztori a következő:

Adott egy nő aki ikrekkel várandós, minden probléma mentesen zajlik, várják őket nagyon a férjével.

Majd eljött a szülés napja, az A baba egészséges, a B baba viszont szívbeteg amit 2 műtéttel lehet megoldani és soha többé nem kell hozza nyúlni, azaz műteni, persze kontrollra évente menni kellene,de az anya ahelyett hogy a B babával lenne, lemond róla,hiaba gyozkodik hogy teljesen egészséges életet élhet, lehet neki gyereke, és dolgozhat is,de ez őt nem érdekli, neki csak egeszseges gyerek kell. Mit gondoltok erről? Szerintetek ez a nő és férfi nem bánja tényleg? Ilyen könnyen lemondani egy babarol? Főleg hogy van egy iker tesó aki mindig eszébe juttatja a másik babát. Mit gondoltok erről az egeszrol? Ti mit tettetek volna? Helyesen cselekedett?

2021. ápr. 23. 22:26
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%
45-ös: nem az a bajom, ha valaki nem meddő, hanem hogy egy ennyire zakkant petesejtdonor nem az. Most komolyan? Hogy bírsz anyának hívni egy ilyen véglényt? Mert aki így otthagyja a gyerekét a kórházban, az az.
2021. ápr. 25. 20:10
 52/55 anonim ***** válasza:
0%
Mármint az, aki így bánik a beteg gyerekével, az véglényt, nem anyuka.
2021. ápr. 25. 20:11
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval még csak meddő sem vagy, csak beálltál white knightnak, és magad elé toltad őket pajzsnak..."

Esküszöm nem tudom, hogy mi a facról beszélsz. :D

2021. ápr. 25. 20:27
 54/55 anonim ***** válasza:
39%
Mint emberi lényt, én is elítélem. Amúgy olyan hogy teljesen egészséges gyerek szerintem nem nagyon van. Sajnos ez a helyzet, valami apróbb rendellenesség mindig van, persze ezeket nem kell feltétlenül hibákként felfogni. Talán inkább sajátosságok. Ha a legtöbb hasonló gyerekről lemondtak volna a szülei, akkor az itt írogatókból is biztosan többen is máshogy élték volna az életüket. Többek között én is.
2021. ápr. 29. 12:02
 55/55 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudnék lemondani a gyermekemről, akármilyen beteg is, küzdenék érte.

Az anyának nem nevezhető büdöslyukút meg úgyis eléri a karma előbb vagy utóbb..

2021. okt. 10. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!