Adott egy nő aki ikrekkel várandós, minden probléma mentesen zajlik, várják őket nagyon a férjével.
Majd eljött a szülés napja, az A baba egészséges, a B baba viszont szívbeteg amit 2 műtéttel lehet megoldani és soha többé nem kell hozza nyúlni, azaz műteni, persze kontrollra évente menni kellene,de az anya ahelyett hogy a B babával lenne, lemond róla,hiaba gyozkodik hogy teljesen egészséges életet élhet, lehet neki gyereke, és dolgozhat is,de ez őt nem érdekli, neki csak egeszseges gyerek kell. Mit gondoltok erről? Szerintetek ez a nő és férfi nem bánja tényleg? Ilyen könnyen lemondani egy babarol? Főleg hogy van egy iker tesó aki mindig eszébe juttatja a másik babát. Mit gondoltok erről az egeszrol? Ti mit tettetek volna? Helyesen cselekedett?
20 ágyas elfekvőben fogja befejezni a nő az életét, nyakig ürülékben.
2021. ápr. 23. 23:25
13/55 anonim válasza:
Én nagyon nem tudom megérteni az ilyet, pláne hogy tényleg ikrek. És ha pl felnőnek a gyerekek, és az akiről lemondtak, meg akarja majd keresni a családját és szembesül azzal hogy van egy ikertestvére, akit a szülei neveltek fel, hát szörnyű lesz neki. Másrészt, személyes okokból sem tudom ezt megérteni. Én koraszülött voltam, ezért noha egészségesen születtem, sajnos nem maradtam az. Érzékszervi fogyatékom lett. A szüleim persze kétségbeestek, de eszükbe sem jutott volna lemondani rólam.
2021. ápr. 23. 23:25
14/55 anonim válasza:
Az egészséges gyereknek is szörnyű lesz velük. Nem tudnak szeretni.
2021. ápr. 23. 23:38
15/55 A kérdező kommentje:
Jelenleg még kórházban van a Baba, jovoheten viszik el. Neveloszulokhoz kerül amíg nem találnak neki megfelelő "anyát és apát". 36 hétre születtek, szóval annyira nem is koraszülöttek.
2021. ápr. 23. 23:52
16/55 anonim válasza:
A B baba járt jobban.
2021. ápr. 23. 23:55
17/55 Pitegamer válasza:
Ha ingyenes a műtét, akkor pláne. Nekem a testvéreim ikrek, bár gyermekeim még nincsenek, mégis úgy gondolom, hogy megcsináltatnám a műtétet. Nem tudom milyen következményekkel járhat, de szerintem a szülő úgy véli, hogyha meghal a műtétben a baba, azért csak ő a hibás. Így inkább "lepasszolja" a babát.
2021. ápr. 23. 23:55
18/55 anonim válasza:
Sajnálatosan elmebeteg az anyuka.
2021. ápr. 23. 23:56
19/55 anonim válasza:
Könyörgöm, ebben az esetben ne nevezzük "anyának" az ilyet. Még egy kutya sem dobja el a kölykeit. Rossz belegondolni mit érezhet a picúrka,aki 9 hónapon át hallgatta hangját, szívverését, érezte testvére közelségét, és most mikor legnagyobb szüksége lenne szüleire, azok magára hagyják. Bármi legyen az ok, nem tudtam volna megtenni, ha már egyszer megszületett. Főleg hogy van mod a gyógyítására. Ez a nő a másik gyermekét sem érdemli meg.
2021. ápr. 24. 00:11
20/55 anonim válasza:
A gyerek se nem sulyos ertelmi, se nem testi fogyatekos. Ilyen szempontbol jelenleg azt gondolom, nem mondanek le róla. De kitudja a helyzetben milyen erzeseim lennenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!