Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Noss a sztori a következő:

Adott egy nő aki ikrekkel várandós, minden probléma mentesen zajlik, várják őket nagyon a férjével.

Majd eljött a szülés napja, az A baba egészséges, a B baba viszont szívbeteg amit 2 műtéttel lehet megoldani és soha többé nem kell hozza nyúlni, azaz műteni, persze kontrollra évente menni kellene,de az anya ahelyett hogy a B babával lenne, lemond róla,hiaba gyozkodik hogy teljesen egészséges életet élhet, lehet neki gyereke, és dolgozhat is,de ez őt nem érdekli, neki csak egeszseges gyerek kell. Mit gondoltok erről? Szerintetek ez a nő és férfi nem bánja tényleg? Ilyen könnyen lemondani egy babarol? Főleg hogy van egy iker tesó aki mindig eszébe juttatja a másik babát. Mit gondoltok erről az egeszrol? Ti mit tettetek volna? Helyesen cselekedett?

2021. ápr. 23. 22:26
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám megtenni, küzdenék érte.

Mivel indokolja, hogy lemond a B babáról? Megindokolta egyáltalán?

2021. ápr. 23. 22:32
 2/55 anonim válasza:
98%
Részemről szólva, nem cselekedett helyesen. Szomorú, hogy ilyen megtörténhet. Az említett "B" babával igazságtalanul jártak el.
2021. ápr. 23. 22:36
 3/55 A kérdező kommentje:
Az volt az indoka hogy nem akarja hogy a későbbiekben bármilyen baja legyen, osszeessen, meg műteni keljen, esetleg meghaljon a kezei között.
2021. ápr. 23. 22:37
 4/55 Pitegamer ***** válasza:
100%
Én is küzdenék érte. Mégiscsak az én gyermekem. Rendes életet élhet, nem vehetem ezt el tőle. Nem tudom a műtét árat, de erre is lehetne gyűjteni. Az emberek ez esetben gyakran segítettek már.
2021. ápr. 23. 22:41
 5/55 anonim ***** válasza:
72%
Köpök az ilyenre. Nagyon remélem, hogy a másik gyermek majd szerető családot talál.
2021. ápr. 23. 22:41
 6/55 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Ez nagyon szomorú.

És buta hozzáállás. Szomorú, hogy ezt megtette.

Nő vagyok, de ezt nem tudnám megtenni a gyerekemmel, és a férje helyében sosem tudnék megbocsátani neki.

2021. ápr. 23. 22:43
 7/55 Tepfal ***** válasza:
94%
Ha nem veled történt biztos vagy benne, hogy ez a teljes történet? Lehet, hogy veled nem osztották meg a részleteket...
2021. ápr. 23. 22:47
 8/55 Tepfal ***** válasza:
100%
És az apjának mi volt a hozzáállása vagy miért azt írod, hogy az anya mondott le róla?
2021. ápr. 23. 22:48
 9/55 anonim ***** válasza:
89%
Én is arra tippelek, hogy te nem az egész történetet ismered.
2021. ápr. 23. 23:05
 10/55 A kérdező kommentje:

A műtét ingyenes....

Ez a teljes sztori.

A nő kijelentette hogy nem akar beteg gyereket, mert attól fél hogy meghal. Osszeesik a keringése, tönkre megy a család mert sokat kell bent lenni a kórházban, vagy nem sikerül a műtét és meghal. (azóta már az első műtét megvolt, 1 év múlva kell a második) ha az A babarol is kiderult volna valami, róla is lemondott volna. Elis vitte mindenféle privát orvoshoz hogy nézzék meg, teljesen egészséges-e.

2021. ápr. 23. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!