Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
Sziasztok! Noss a sztori a következő:
Adott egy nő aki ikrekkel várandós, minden probléma mentesen zajlik, várják őket nagyon a férjével.
Majd eljött a szülés napja, az A baba egészséges, a B baba viszont szívbeteg amit 2 műtéttel lehet megoldani és soha többé nem kell hozza nyúlni, azaz műteni, persze kontrollra évente menni kellene,de az anya ahelyett hogy a B babával lenne, lemond róla,hiaba gyozkodik hogy teljesen egészséges életet élhet, lehet neki gyereke, és dolgozhat is,de ez őt nem érdekli, neki csak egeszseges gyerek kell. Mit gondoltok erről? Szerintetek ez a nő és férfi nem bánja tényleg? Ilyen könnyen lemondani egy babarol? Főleg hogy van egy iker tesó aki mindig eszébe juttatja a másik babát. Mit gondoltok erről az egeszrol? Ti mit tettetek volna? Helyesen cselekedett?
"Az apa engedett az anyának, mert azzal fenyegetőzött...."
Ez csak kifogás, van mögé bújnia.
Ha a posztban szereplő anyuka öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor van ott más probléma is. Mentálisan 100%, hogy nem egészséges, és a saját meg a család érdekében is kezeltetnie kellene magát. Kérdező, nem tudom, kije vagy, de próbáld meggyőzni, hogy pszichológusra van szüksége.
37-es, őszinte részvétem. Az a baba szeretetben töltötte az életét veletek, ez a legtöbb, amit megtehettél érte. Abszolút nem lett volna elítélhető az se, ha lemondasz róla, de ő boldogabb életet élt veled, mint amilyen a nevelőszülői rendszerben lett volna neki. <3
45#
Ennek miert kellene egybol sajnaltatasnak lennie? Én nem vagyok se zakkant tyuk, se meddő, megis azt gondolom, hogy barcsak egy meddo nő esne csodaval hataros modon teherbe, ehelyett a nő helyett, aki ki tudja ilyen dontessel, hogy fogja a masik gyereket is felnevelni. Ha mar most zakkant, mi lesz a gyerek tinikoraban még?
48
Az nem én voltam "kedves" 48-as. :) Hanem egy másik kommentelő. Én csak reagáltam a 45-re. Az nem sajnáltatás, hogy vki azt mondja, bár a meddő nők esnének teherbe, semmint holmi idi*ták. Ez csak egy véleménye volt a válaszolónak, mint bárki másnak aki ideírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!