Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Mit gondoltok az ilyen szülőkről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Noss a sztori a következő:

Adott egy nő aki ikrekkel várandós, minden probléma mentesen zajlik, várják őket nagyon a férjével.

Majd eljött a szülés napja, az A baba egészséges, a B baba viszont szívbeteg amit 2 műtéttel lehet megoldani és soha többé nem kell hozza nyúlni, azaz műteni, persze kontrollra évente menni kellene,de az anya ahelyett hogy a B babával lenne, lemond róla,hiaba gyozkodik hogy teljesen egészséges életet élhet, lehet neki gyereke, és dolgozhat is,de ez őt nem érdekli, neki csak egeszseges gyerek kell. Mit gondoltok erről? Szerintetek ez a nő és férfi nem bánja tényleg? Ilyen könnyen lemondani egy babarol? Főleg hogy van egy iker tesó aki mindig eszébe juttatja a másik babát. Mit gondoltok erről az egeszrol? Ti mit tettetek volna? Helyesen cselekedett?

2021. ápr. 23. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Az apuka mit szólt ahhoz, hogy az anyukának nem kell az egyik baba? Te ki vagy ebben a történetben?
2021. ápr. 24. 09:04
 32/55 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, mindenki az anyát szidja csak, mikor az apukának ugyanúgy nem kell a gyerek és nem akarja
2021. ápr. 24. 10:39
 33/55 Tepfal ***** válasza:
100%
#32: Igen, én is ezt nehezményeztem az előbb, mi az, hogy az "anya" mondott le róla? Az apa nem ugyanolyan felelős? Én biztos vagyok benne, hogyha én ilyen módon mondanék le a gyerekemről, a férjem meg rólam mondana le, hogy finoman fogalmazzak, de a gyereket maga nevelné. Az, hogy az apát meg sem említed, nekem arra utal, hogy teljesen elfogadta a felesége döntését, ami szerintem leginkább azért lehet, mert te a felét nem tudod a dolgoknak, csak osztod itt az észt a morális magas lóról. Ez veled történt? Ha nem, szállj ki mások magánéletéből!
2021. ápr. 24. 12:17
 34/55 anonim ***** válasza:
62%
Én csak az A babát sajnálom, amiért ilyen "anya" mellett kell majd felnőnie. :(
2021. ápr. 24. 12:40
 35/55 A kérdező kommentje:

Rengeteg a válasz, köszönöm.

Aki azt írja semmi közöm hozzá. Nem Mind1 hogy ki vagyok a sztoriban? Eléggé benne vagyok, elég közelről az a lényeg.

Az apa engedett az anyának, mert azzal fenyegetőzött hogy megoli magát, ő nem akar beteg gyereket. Az apát jobban megviseli mint az anyát. Nem tervezi elmondani hogy neki van egy ikertestvere, de még meggondolhatja magát. Ha jól tudom 6 hétig lehet.

Az orvos megmondta hogy 2 kateteres műtét kell, nemis nyitott mellkasu műtét, így kevesebb a kockázat. Van egy pár mm-es lyuk a sziven(azaz már csak volt) és egy tudovero eret kell "tágítani" amit egyszerre nem lehetett megcsinalni. Ezért mondta az orvos hogy 1 éven belül meglesz a második műtét is,es kB 99% hogy soha többé nem kell hozzanyulni. Soha senki nem volt szívbeteg a családban, ő az első. Anyuka már eladta a másik babaagyat és az iker babakocsit és vett egy másikat.

2021. ápr. 24. 13:49
 36/55 anonim válasza:
91%
Ez alapján azt gondolom, az anyuka betegesen retteg a konfliktusoktól, betegségektől, esetleg pánikbeteg vagy hasonló mentális zavara van. Nem ítélkezem felette, mert mindenkinek megvan a maga problémája, az viszont esélyes, hogy mivel most elmenekült előle, az élet később valamilyen formában vissza fogja hozni neki ezt a helyzetet, talán az A babának lesz betegsége, vagy ha újabb gyereket vállal, annak. Egyébként könnyen meglehet, hogy B baba a szerencsésebb gyerek ebben a történetben.
2021. ápr. 24. 13:56
 37/55 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk is volt egy szívbeteg babank. Nekünk is azt mondták 2műtet elég, normalis élete lesz...

6hetesen elvesztettük... belehalt, nem bírta a szíve, pedig az első műtet már megvolt.

Megmondom őszintén, nem kívánom ezt senkinek átélni.

Nekünk is felajanlották, otthagyhatjuk a kórházban. Mi nem tettük, hisz a mienk... meggyógyul, mert azt mondták...

5év telt el azóta, azóta is gyászoljuk. Nem vállaltunk másik babát, nem állunk készen rá.

Azóta rengetegszer megfordult a fejünkbe, hogy talán jobb lett volna otthagyni.

Nem látni, nem hagyni hogy ennyire mély nyomot hagyjon bennünk, hogy azt a 6hetet sirassuk 5évig...

Amíg ezt valaki nem éli át, semmi joga ítelkezni.

Itt ezen az oldalon a nagy megmindók mind azt hiszik igazuk van. Hát rohadtul nincs.

Senkinek semmi joga elítélni barkit is így egy ilyen leíras alapján, ismeretlenül...

Kérdező, neked csak annyit, ami erről a kérdésről elsőre eszembe jut, semmi más, mint a szarkeverés...

2021. ápr. 24. 14:12
 38/55 A kérdező kommentje:

Utolsó! Részvétem a baba miatt. Mi volt a baja? :(

És mégis mi itt a szar keverés? Nem értem. Nem tudod ki vagyok a történetben, lehetek akár az anyja a nőnek, akár a testvere,

Vagy akár lehet hogy saját magamról van szó 😏

2021. ápr. 24. 14:26
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Tobb sebbol is verzik a sztori....
2021. ápr. 24. 14:47
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

37 vagyok.

A tüdő felé menő verőér volt elzáródva. Szülés utan egyből mütötték, azt mondták minden rendben, 1évesen meg kell ismételni és ennyi.

6hét után egyik pillanatról a masikra leállt a szíve. Nem tudták újraéleszteni...

És hogy miből gondolom, hogy szarkeverés?! Abból, hogy az anyja nem vagy. Meg szerintem az apja sem. Akkor nem így írnál.

Ez esetben akárki vagy, ha nagymama, ha nagynéni, ha egy távoli rokon, az ég világon semmi közöd a döntésükhöz. Az ő életük, az ő gyerekük... fejre is állhatsz, akkor se lesz semmi beleszólásod...

Ítélkezni, pocskondiázni, az életüket kiteregetni pedig végképp nincs jogod...

2021. ápr. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!