Anya ideges volt amiért a barátaimtól este 4 kor értem haza MIt csináljak? Z/16
10. Nem éreztem soha, hogy ne szeretnének, vagy ne törődnének velem a szüleim.
Mindenkit engedtek, pedig a város "elit" gimnáziumába jártam matek-infó osztályba, viszont gazdagok sem voltunk. Emlékszem 17 évesen már volt ilyen, amikor egy kocsmai estén ott volt szinte az egész gimis osztályunk. Egyetlen osztálytársamra emlékszem, akinek haza kellett mennie mindig este 11-re, de rájutott 10-15 ember már 16 éves korunkban is, akiknek nem volt ilyen.
Igen, emlékszem gimi második osztályban kezdett ez eljönni, hogy eljárhattunk péntek és szombat este kocsmázni, amikor ugye másnap nem volt suli.
27/F
#1 "Még kiskorú vagy, este 10 után nem tartózkodhatsz az utcán egyedül..."
Erre linkelhetnél egy jogszabályi hivatkozást, légy szíves. Köszi!
"9. § / (3)
g) gyermeke felügyeletéről külön jogszabályban foglaltak szerint gondoskodni, amikor a gyermek éjszaka közterületen, szórakozóhelyen tartózkodik."
Köszi!
(Azt mondjuk nem értem, hogy egy link kéréséért miért pontoztak nullára, de ez a gyakori, megesik az ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!