Baratommal masfel eve vagyunk egyutt. 2 hetente talizunk. Es anyumek mindig ha felhivnak kerdezik mikor megyek haza. Most nem vagyok olyan jol egeszsegileg de ettol fuggetlenul is mindig ezt kerdezgettek h ja. Ti mit mondtok erre?
Figyelt kérdés
Szval am felhivott es le is rakta a telefont holott en meg szerettem volna vele beszelgetni. Covid miatt 3 4 hetig voltam otthon. Most se vagyok jol de kiakartam mar mozdulni.2021. ápr. 21. 16:23
1/18 anonim válasza:
Nem értem az egészet,nem vagyok tini hogy vágjam a szlengeket. Ki az am?miért rakta le a telefont?
2/18 anonim válasza:
Ebből a katyvaszból semmit nem értek.
3/18 alletta válasza:
én sem értem pontosan mire is akartál kilyukadni. az a baj, hogy anyud hívogat, és kérdezgeti mikor mész haza?
4/18 anonim válasza:
Vagy az hogy lerakta a telefont? Írd le kicsit èrthetőbben
5/18 anonim válasza:
Én is azt gondoltam hogy az a baja hogy hívogatja az anyja. De utána meg azt írta hogy lerakta, pedig ő még beszélgetni akart vele. Akkor most az zavarja hogy hívogatják mikor épp a barátjával lehet, vagy az hogy nem trécselhet anyuval a telefonon órákat miközben a barátjával van?
6/18 A kérdező kommentje:
Hat az zavart most hogy lerakta holott beszelgettem volna vele meg hogy minek kerdezi 21 evesen hogy jajj mikor megyek haza
2021. ápr. 21. 16:41
7/18 anonim válasza:
Ha az zavar, hogy hívogat, akkor értsd meg, hogy ő csak aggódik érted. Örülj neki, hogy elenged egyáltalán, a minimum az, hogy megkérdezi, hogy meddig leszel te meg válaszolsz rá
8/18 anonim válasza:
Tehát ha jól értem az is baj ha felhiv, hogy mikor mègy haza, és az is ha hamar leteszi...
Azért hív mert az anyukàd és szeret, azért tette le hamar, hogy ne zavarjon, csak èrdeklődött.
9/18 alletta válasza:
mikor nem vagy a barátoddal akkor azt az időt használd ki arra, hogy beszélgetsz anyuddal.
szerintem is aggódás az alapja annak, hogy megkérdezi mikor mész haza.
ha neked így nem megfelelő, akkor egyezzetek meg anyuddal, hogy nem telefonál, ha a barátoddal vagy, és mondasz egy kb. időt, hogy mikor érsz haza.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem zavart hogy felhivott. Meg vartam is mar a hivasat csak ez az allando mikor megyek haza.
2021. ápr. 21. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!