Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjünk a papához látogatóba...

Elmenjünk a papához látogatóba, miután frissen jött haza a kórházból COVID-dal? Anyám őrjöng.

Figyelt kérdés

Papám kórházba került olyan súlyos lefolyása volt a COVID-nak nála. Csütörtökön engedik haza, anyám pedig azt akarja, hogy menjünk át hozzá a vőlegényemmel látogatóba.

Mi már korábban átestünk a COVID-on, de félünk úgy átmenni hozzá, hogy most jött ki a kórházból COVID-dal, ahol egy szobában volt 3 másik COVID-ossal.

Nem tudom, elkaphatjuk-e újra, de én nem érzem ezt biztonságosnak.

Anyám közben őrjöng a telefonban, hogy majdnem meghalt az apja, mi meg nem is vagyunk kíváncsiak rá, szégyelljük magunkat stb.

Mit gondoltok erről, ti átmennétek?

2021. márc. 31. 14:09
A kérdező szavazást indított:
Nem látogatnám meg így, csak később.
Átmennék most is.
156 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%

Biztosan nem mennék át, nem tudhatod, milyen az antitest szintetek éppen, lehet már nagyon alacsony és esetleg elkaphatjátok újra. Gondolom, nektek sem volna mindegy ismét egy karantén márcsak munka szempontjából sem.

Egyébként papád nem kerül ilyenkor automatikusan karanténba? Mert ha igen, ami egyébként logikus lenne, akkor nem is kérdés, hiszen tilos látogatni.

2021. márc. 31. 14:15
 2/27 anonim ***** válasza:
38%
Maszkban, távolabb leülve teljes nyugalommal el lehet tölteni pár percet vele. Ha megoldható, még jobb szabad levegőn.
2021. márc. 31. 14:17
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Kezdjük ott, hogy szerintem van jobb dolga is, minthogy látogatókat fogadjon, nem tudom felmerült-e esetleg az, hogy a beteg mit szeretne...
2021. márc. 31. 14:20
 4/27 anonim ***** válasza:
36%

Az igen...

Én a papa miatt aggódnék, nehogy visszaessen, de hát persze, lehet ilyen önzőn is élni.

Amúgy meg nyilván, azt csináltok, amit akartok. Nem kötelezhet rá titeket.

2021. márc. 31. 14:20
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy tennék, ahogy én döntök és nem az anyám.
2021. márc. 31. 14:23
 6/27 anonim ***** válasza:
41%
5-ös, papa nehogy visszaessen? Az megvan, hogy igazolt COVID-osokkal lakott egy szobában? Onnan jön. A kérdezőék meg nem, és bár sejtésem szerint nincs friss COVID teszt a kezükben, de feltehetőleg egészségesek.
2021. márc. 31. 14:27
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem mennék át és anyámmal se találkoznék egy darabig, miután ő meglátogatta.
2021. márc. 31. 14:43
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Csak mert kiengedték a kórházból simán fertőzhet a nagyapa. Nem azt jelenti, hogy meggyógyult, hanem hogy már nincs olyan rosszul, hogy kórházi kezelésre szoruljon. Ha anyád annnyira sajnálja, menjen át ő, ne titeket bszogasson. Felnőtt emberek vagytok, ti döntitek el hova mentek és hova nem.

Arról nem is beszélve, hogy a papa még küzd a betegséggel, le van gyengülve a szervezete. Ha most átadtok neki egy sima kis rhino-vírust, vagy mezei bacit, meg fogja szenvedni elég csúnyán.

Ő akarja egyáltalán, hogy bárki is látogassa?

2021. márc. 31. 14:43
 9/27 A kérdező kommentje:
Papának szerintem mindegy, de nem érdekel, mert úgysem mennék át! Csak tudjátok nagyon fáj ez az undorító zsarolás. Lehet, anyámékhoz sem megyünk át, ha nem fejezi be.
2021. márc. 31. 14:46
 10/27 A kérdező kommentje:

Ja, 10-es anyámék nem "fosós" emberek, járkáltak át a papához hőemelkedéssel meg izomfájdalommal, aztán bekerült a kórházba pár nap múlva. Oda is úgy, hogy délelőtt elvitte a mentő, de csak este 11-kor tudták felvenni, mert tele volt a kórház. Két hetet volt bent és élet-halál között volt. Tényleg, minek maszkozni, meg fosni, nyilván mi vagyunk a hülyék.

Ennyi ésszel a krumpli a te kíváltságod.

2021. márc. 31. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!