Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem fogadja el?

Anyám miért nem fogadja el?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt hallom,hogy az adottságot (hogy szüljek) kikell használni,de ezt egy férfi mellett,hiszen ez a helyes.

Ha nővel vagyok az már bűn,és vétkeztem..

A testvéremet magasztalja,csak mert heteró és van egy gyereke,de az már nem baj,hogy a béka feneke alatt vannak,mert nem csinálnak semmit.

Az meg,hogy én mit érek el,az már nem érdekli.

Vagy hogy sikerült bejutnom egy egyetemre,azt csak annyival nyugtázta,hogy:Jó.

Múltkor is meghívtam a páromat és a szüleit egy ebédre,hiszen apukám szerette volna őket megismerni. Anyám persze a szobában gubbasztott és még annyira sem volt hajlandó,hogy köszönjön nekik.

Ha a testvérem jön a férjével,akkor meg én nem hozhatom a barátnőmet,mert az "gusztustalan"..

Mit tehetnék?

20/L

2021. ápr. 21. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

*meg amúgy lehet,hogy saját maga ilyen "nevelési kudarcának" éli meg, hogy meleg lettél; és akkor tehát azért nem ment ki köszönni se, mert félt ezzel szembenézni. Tehát hogy neked nem pasid van,hanem csajod, és még így szembe is néz, tehát ez nagyon kellemetlen lett volna számára, lehet, hogy ezt saját gyengeségének tekinti. Ha jófejnek tartod anyádat, akár még próbálhatsz vele erről beszélni; meg hogy pl ettől még te is lehetsz boldog. Hogyha pl esetleg amiatt aggódik, hogy te nem leszel boldog így, melegkétn; vagy pl barátnővel és nem pasival.

Tehát én nem tudom, de még akár esetleg ilyesmi gondolatok is járhatnak még a fejében. Amúgy szal nemtom, mennyire fontos neked anyud, de tehát őneki pl nem tudom, hogy te mennyire; de lehet, hogy titokban azért igen, csak amiket előbb írtam, hogy kudarcnak éli meg, meg hogy félti a te boldogságod; vagy pl az is lehet,hogy le van sújtva, mert unokákat remélt, tehát lehet, hogy igazából bír téged anyud, és nem lenéz, meg utál , meg ilyesmik, csak nem bírja kimutatni, mert lehet, hogy nem elég fejlett hozzá érzelmi intelligenciailag például, vagy személyiségileg még nem tart ott; halad ő is egyre fölfelé egy létrán, és ezt a szeretetes , kötődéses lépcsőfokot ő még nem merte meglépni, hogy kötődni merjen emberekhez, hogy szeretni merje feltétel nélkül a saját gyermekét.

2021. ápr. 21. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

*És tehát neki ez nagyon nagy falat lenne ez a lépcsőfok, tehát szerintem talán ilyet nem is lehetne elvárni tőle,hogy meglépje.

De tehát azt érzem,hogy te tehát nem is várod el csak nem érted, miért viszonyul úgy hozzád, ahogy.

2021. ápr. 21. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Őszinte leszek. Egy olyan társadalomban mint a magyar ne számítsatok arra, hogy ha meleg vagy még meg is paskolják a vállad. A magyar társadalom egy eléggé konzervatív berendezkedésű. Ragazkodnak az a hagyományok és azok "értékeinek" megőrzésére. A magyar társadalom még csak most kezd nyitni a nyugati beilleszkedési rendszerek felé és ezzel párhuzamosan enyhül az utálat is a más-más emberek felé. A lényeg, anyádat elkell fogdnod mivel csak az anyád, de emellett nem engedheted, hogy anyád szabjon határt az életednek, ha te úgy vagy boldog, hogy egy azonos neművel éled az életed, hát tedd. Anyádék véleményét meg anyád ignorálását szard le.
2021. ápr. 21. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Azért ne tekintsük már olyan nagy élet eredmènynek hogy valaki bejut az egyetemre..
2021. ápr. 21. 21:48
 15/21 A kérdező kommentje:

Sokszor próbáltam neki elmagyarázni,hogy én így vagyok boldog,és ha majd egyszer úgy alakul,akkor gyerekem is lesz.

16-os ne haragudj,hogy csak egy kocsit,egy szakmát,meg még egy technikumot tudok felmutatni.. :(

2021. ápr. 21. 22:07
 16/21 anonim ***** válasza:
98%
#7-es és mivel harcolsz te kis észlény? :D Melegek voltak, vannak és lesznek is, amiről te hadoválsz az pedig gyűlöletbeszéd. Képzeld, nem az ókori primitívek közt élünk! Nem vagy te keresztény, hanem egy mezei kis élet nélküli gyűlölködő. Az Újszövetség egy szóval sem említ kövezéseket. Max. magadat kövezgesd...
2021. ápr. 21. 22:41
 17/21 anonim válasza:
100%
Senki nem tartja olyan hű dd hatalmas életeredménynek az egyetmre való bejutást(meg igye attol is függ hogy melyik egyetem),de nem is annyival kellene nyugtázni hogy"jó". Főleg ha közben a másik gyerek legnagyobb eredménye az hogy szült egy gyereket.(Vagyis a kérdező leirásából nekem ez jött le)
2021. ápr. 21. 22:43
 18/21 anonim ***** válasza:
96%
Hát gyereket a semmire szülni se nagy kunszt... Sőt. Inkább tanuljon sokáig a gyerekem, mint lebabázzon ész nélkül a meztelen s*ggére.
2021. ápr. 21. 22:47
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
#7-es nem vagy keresztény, hanem horogkeresztény. Oszt' hogy küzdesz, kézzel-lábbal agyatlankám? Ilyen alkalmazottam lenne rúgnám ki a fenébe...
2021. ápr. 22. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Keresztény vagyok és nekem bizony félelmem, hogy a lányom egy másik lánnyal találja meg a boldogságot...

... de jobban félek attól, hogy nem találja meg egyáltalán.

Az ideálisnak én is egy szerető és tisztelő férjet látok, de ha ez nem jön össze, akkor marad a kevésbé ideális. Mindenképpen a lányom oldalán állok majd.

Viszont kiváncsi leszek, lepontoznak-e a turbókeresztény honfitársaim mert "fújlmbtqcsakafidesz" és a szélsőliberális honfitársaim, mert "dehátazépoenugyanolyanmocskosnáci".

2021. ápr. 22. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!