S. O. S.! Anyam nem fogadja el a parom, mit tegyek?
A baratom es en koztem sok a korkulonbseg, pontosan 11 ev, viszont engem boldogga tesz.
Anyanak nem merem elmondani, viszont mar kezdd zavarni hogy iranyitani probal, hogy meg akarja mondani, hogy hogy es kivel eljem az eletem. Probaltam mar leulni vele beszelni mas temaval kapcsolatban, az sem ment, nem tudom mit tegyek. Segitsegek kerlek! 20L
Ha nem is tud róla mégis hogy fogadná el?
Mondd el neki, ha nem fogadja el, azután problémázz.
Amúgy meg 20 éves vagy könyörgöm!!!
20 éves vagy...a párod 31 éves... Mi a gond?
Mutasd be égesanyádnak, beszélgessenek... Ha látja, hogy összetartoztok, akkor megérti. DE! Első az őszinteség! Nincs ilyen, hogy "Más téma..."
Mar ne haragudj, de ha ennyire komolyan érint téged a korkulonbseg, hogy el sem mered mondani otthon, akkor lehet nem kéne erőltetni a dolgot.
Anyukád meg hogy fogadjon el olyan embert, akit nem is ismer?
Egyáltalán nem vészes a korkulonbseg, de ahogy kezeled azt jelzi, hogy az
Próbálj függetlenedni, önellátásban, anyagilag... tanulj meg üzemeltetni egy ingatlant, és tervezd meg, hogy magadat hogyan tudod ellátni. A barátod ha már külön lakik, sokat tud ebben segíteni. És akkor nem leszel anyukádra utalva, elkezdheted az életedet felépíteni külön.
És ne akard megszerezni anyukád jóváhagyását, ez a Te életed, nem az övé, mások vagytok, neked más terved van az életeddel, mint neki a tiéddel.
Szerintem válaszd a sajátodat!:)
Elozo kerdesben a pasi drogozik is.
Jobb storykat nem talalsz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!