S. O. S.! Anyam nem fogadja el a parom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baratom es en koztem sok a korkulonbseg, pontosan 11 ev, viszont engem boldogga tesz.
Anyanak nem merem elmondani, viszont mar kezdd zavarni hogy iranyitani probal, hogy meg akarja mondani, hogy hogy es kivel eljem az eletem. Probaltam mar leulni vele beszelni mas temaval kapcsolatban, az sem ment, nem tudom mit tegyek. Segitsegek kerlek! 20L
2019. febr. 22. 13:59
11/15 anonim válasza:
Anyád nyilván a saját zsánerét próbálja keresni a neked való partnert illetően. Ismerős felállás. Hagy figyelmen kívül ill. figyelmeztesd, hogy eltérő az ízlésetek.
12/15 anonim válasza:
Ne búsulj, mi elfogadjuk. Sőt! Nem is érdekel.
13/15 anonim válasza:
Ha nem az anyád tart el akkor mindegy a véleménye, ha mégis ő tart el szarban vagy
14/15 anonim válasza:
+És akkor mi van? Te elfogadod szarni bele
15/15 anonim válasza:
Bírom, hogy úgy szidja mindenki az anyját, hogy az anyja SEMMIRŐL SEM TUD. El sem mondta neki. Ha van igazságtalanság a Földön, akkor ez az.
Kérdező talán először mondd el neki, mielőtt idejössz vádaskodni és másokat uszítani, mert pont ettől leszel rohadtul gyerekes, és pont ez miatt lenne igaza anyádnak, ha ellenezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!