Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem fogadja el?

Anyám miért nem fogadja el?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt hallom,hogy az adottságot (hogy szüljek) kikell használni,de ezt egy férfi mellett,hiszen ez a helyes.

Ha nővel vagyok az már bűn,és vétkeztem..

A testvéremet magasztalja,csak mert heteró és van egy gyereke,de az már nem baj,hogy a béka feneke alatt vannak,mert nem csinálnak semmit.

Az meg,hogy én mit érek el,az már nem érdekli.

Vagy hogy sikerült bejutnom egy egyetemre,azt csak annyival nyugtázta,hogy:Jó.

Múltkor is meghívtam a páromat és a szüleit egy ebédre,hiszen apukám szerette volna őket megismerni. Anyám persze a szobában gubbasztott és még annyira sem volt hajlandó,hogy köszönjön nekik.

Ha a testvérem jön a férjével,akkor meg én nem hozhatom a barátnőmet,mert az "gusztustalan"..

Mit tehetnék?

20/L

2021. ápr. 21. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Szard le. Koncentrálj magadra és a párkapcsolatodra.
2021. ápr. 21. 20:23
 2/21 A kérdező kommentje:

Az gáz,hogy nem nézek tv-t?

Inkábv olvasok,ha nem probléma.

Na meg azért vagyok leszbi,mert a férfiakat nem találom vonzónak,meg érzelmileg sem vonzódom hozzájuk..

Megpróbáltam a heteró kapcsolatot,de nekem nem megy. Bocsi. :(

2021. ápr. 21. 20:40
 3/21 anonim ***** válasza:
99%
Olyan nem lenne, hogy a páromat nem vihetem. Akkor én se mennék, az fix.
2021. ápr. 21. 20:41
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
ne hivd meg a kedvesedet olyan helyre, ahol nem latjak szivesen, es ha tudsz, te is koltozz el, ha nem fogadnak el olyannak amilyen vagy. sajnalom hogy ilyen a csaladod, a szulok tamogatoak kellene legyenek a gyerekuk boldogsagat illetoen.
2021. ápr. 21. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy boldog vagy és ha ezt nem tudja elfogadni akkor ez van. Nem tudsz vele mit csinálni sajnos. Koncentrálj a párodra és apukádra akinek fontos a boldogságod!
2021. ápr. 21. 20:51
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
4-es neked meg annyit, hogy ez egy segítségkérés volt, nem az lgbtqi ellenes véleményedre kíváncsi a kérdező. Én se értek egyet ezzel az álkeresztén mentalitással még se írogatom mindenhova.
2021. ápr. 21. 21:03
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Te nem keresztény vagy, ugyanis azok nem gyűlölködnek, nem tudom hol voltál annál a résznél, hogy felebarátodat tiszteld. Te álkeresztén vagy, gyűlölködő aki a kereszténység mögé bújik. Szerintem ez a gáz!
2021. ápr. 21. 21:08
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nevetek rajtad, olvasgasd akkor biztos előre fogsz jutni vele az életbe :DDDD
2021. ápr. 21. 21:13
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem kötelességed anyádat elfogadnod. (Amúgy anyád ciki. Szerintem ez nem jó, hogy ki se jött köszönni, szerintem ez inkább számára égés volt,de mindegy ez most.) Na, és tehát próbálj meg elköltözni minél hamarabb, apukáddal majd találkozol külön, anyádra meg ne is figyelj oda, nem kell vele foglalkozni, mondjuk a mostani otthonodban is talizhatsz apuddal,de anyudnak ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget;nem érdemli meg. Így, hogy nem tud értékelni önmagadban. Úgy,ghoy közben a gyereke vagy...
2021. ápr. 21. 21:25
 10/21 anonim ***** válasza:
26%

*Amúgy lehet,hogy haraxik rád, mert tőled is unokákat remélt.

Hogy majd te is továbbadod, továbbviszed a génjeit.

2021. ápr. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!