Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anya ne...

Mit tegyek, hogy anya ne uraljon le?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy anyukám vallásos (hitgyülis). Nemrégiben vettem egy Harry Potter könyvet, mivel a filmet nagyon szerettem kiskoromban. Direkt eldugtam, hogy anya ne lássa meg, de rajtakapott, amikor elkezdtem olvasni, majd elkezdett velem kiabálni, hogy mit képzelek, hogy ilyeneket olvasok, és csak démonokat vonzok be vele, többet ilyet ne merjek csinálni. Azóta alig beszéltünk. Nagyon elegem van már.

Egy lassan 17 éves lány

2021. ápr. 21. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Anyád akkor nyilván nem ismeri a HP-t, ha ilyeneket hisz róla. Próbáld felvilágosítani hogy ilyesmiről szó sincs.
2021. ápr. 21. 13:11
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Telefonodon olvassál könyveket. Amint tudsz, költözz el.
2021. ápr. 21. 13:12
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sajnos nem fogod tudni megváltoztatni a véleményét. Próbálj meg nem előtte olvasni (akár telefonon, akár házon kívül, ha van rá lehetőséged), és kerüld el, ha ilyen témákról van szó. Ne hagyd, hogy megpróbálja ráderőltetni a hiedelmeit, és szerintem is költözz el amint csak teheted.
2021. ápr. 21. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

Miért nem Wass Albertet,vagy Sajó Sándor könyveket olvasol ?

Többet is kaphatol ezektől a könyvektől mint a Potterektől .

2021. ápr. 21. 13:18
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
A démonok már beköltöztek anyád fejébe, kérje meg a gyülit, hogy űzzék ki....
2021. ápr. 21. 13:20
 6/16 anonim válasza:
87%
Az a baj, hogy anyukád hisz ebbe vallásos elme borultságba. Sajnos szerintem nem fogod tudni rá beszélni h ez egy könyv, járhatsz sátán vagy démon táncot. Nem léteznek démonok de semmi ilyen..
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Azért olvasson ilyen könyveket hogy az anyja kedvében járjon? Vagy mert SZERINTED ezek jobb könyvek? Megáll az eszem
 8/16 qkker1 ***** válasza:
90%

"Próbáld felvilágosítani hogy ilyesmiről szó sincs."

Egy agymosott valláskárosultat?

2021. ápr. 21. 14:20
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Elsősorban vidd el orvoshoz..

Utána amint tudsz, költözz el...

2021. ápr. 21. 14:32
 10/16 A kérdező kommentje:

1-es

Régen folyton együtt néztük de mióta gyülibe jár azóta nem engedi, pedig csak egy könyvet szeretnék elolvasni, semmi más. Már nagyon kezd elegem lenni. Azért is folyton csesztet, mert én nem akarok oda járni, de folyton nyomatja nekem a dicséreteket, mert tudja, hogy idegesít. Meg folyton rólam sutyorognak a barártnőivel, hogy ők imádkoznak értem, hogy megtérjek és jó útra térjek, ne a Sátán útját járjam, mintha valami gyilkos lennék. Még régebben kitalálta azt a hülyeséget, hogy ő bemegy a gyülibe takarítani (ingyen), mert Isten erre hívta el, itthon meg megesz minket a kosz, folyton én takarítok. Az már csak hab a tortán, hogy barátom se lehetne, de ez annyira nem is érdekel.

2021. ápr. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!