Mit tegyek, hogy anya ne uraljon le?
Tudni kell, hogy anyukám vallásos (hitgyülis). Nemrégiben vettem egy Harry Potter könyvet, mivel a filmet nagyon szerettem kiskoromban. Direkt eldugtam, hogy anya ne lássa meg, de rajtakapott, amikor elkezdtem olvasni, majd elkezdett velem kiabálni, hogy mit képzelek, hogy ilyeneket olvasok, és csak démonokat vonzok be vele, többet ilyet ne merjek csinálni. Azóta alig beszéltünk. Nagyon elegem van már.
Egy lassan 17 éves lány
Miért nem Wass Albertet,vagy Sajó Sándor könyveket olvasol ?
Többet is kaphatol ezektől a könyvektől mint a Potterektől .
"Próbáld felvilágosítani hogy ilyesmiről szó sincs."
Egy agymosott valláskárosultat?
Elsősorban vidd el orvoshoz..
Utána amint tudsz, költözz el...
1-es
Régen folyton együtt néztük de mióta gyülibe jár azóta nem engedi, pedig csak egy könyvet szeretnék elolvasni, semmi más. Már nagyon kezd elegem lenni. Azért is folyton csesztet, mert én nem akarok oda járni, de folyton nyomatja nekem a dicséreteket, mert tudja, hogy idegesít. Meg folyton rólam sutyorognak a barártnőivel, hogy ők imádkoznak értem, hogy megtérjek és jó útra térjek, ne a Sátán útját járjam, mintha valami gyilkos lennék. Még régebben kitalálta azt a hülyeséget, hogy ő bemegy a gyülibe takarítani (ingyen), mert Isten erre hívta el, itthon meg megesz minket a kosz, folyton én takarítok. Az már csak hab a tortán, hogy barátom se lehetne, de ez annyira nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!