Mit lehet akkor tenni, ha a gyerek utálja az édesanyja párját?
Unom már a phszichológusok dumáját, már tényleg nagyon. Úgysem fog a gyerekem elmenni, felesleges tépnem a számat, pénzt kifizetnem, nem hisz ezekben...
2018 januárjában sajnos maga a fiam egyik haverja látott meg a barátommal. A gyerekek pletykások azonnal elmondta a fiamnak, és sajnos nagyon gáz szituáció lett az egészből. Az édesapja már sejthette, hogy van egy másik kapcsolatom, ha a kedves apuka 24 órából 23-at a cégénél van, akkor nyilván érthető, hogy más embernél szeretném megtalálni a boldogságom, nőnek érezni magam. Ez nem mai story, régi vita tárgya volt, én bár nem voltam sose eleresztve, van egy elég szép lakásom, sose függtem egy faszitól sem. A férjemmel elváltunk elég hamar, majd a lakásomba költöztünk vissza. A barátom nagyon mondta, hogy költözzünk oda, a 16 éves fiam lelki nyugalma miatt nem mentünk oda, hanem ő jött hozzánk. Na már akkor is egy utált, aljas szar anya voltam mikor kiderültek a dolgok, és beadtam a válópert, de mióta Zoli odaköltözött olyan a ház, mint egy csatatér, nagyon rossz a viszonyuk egymással, s az apja még adja alá a lovat és fél éve ez megy, én meg már unom, nyugalmat akarok, nem akarom hallgatni a fiam hisztijét, a pimaszságát, meg azt, hogy az osztályfőnök is hivogat, hogy a gyereknek igazolatlan hiányzása van, nem lép be online órákra, nem küldi el a házit blablabla, unom, én 16 évesen örültem, ha 3 év alatt összegyűjtöttem egy kerékpárra valót, s nem hőbörögtem, meg nyafogtam. Számtalan gyereknek váltak el a szülei, mégis normálisan tud viselkedni, és fel tudja dolgozni, én nekem meg anya létemre jogom van ahhoz, hogy szerelmes legyek, hogy éljem az életem, s ő tudja jól, hogy boldogtalan voltam az apjával, de utal, gyűlöl,de már semmit nem merek mondani, mert megy a nagyikához meg az apucihoz, aztán hallgathatom a szent beszédet.
Adjatok kérlek tanácsot, én már nem tudom nit csináljak, feladtam, nincs türelmem. Sajnos nagyon sok gond van a mai gyerekkel, beszélni nem lehet velük, ha beszélsz kiröhög. Nem várom el, hogy szeresse a párom, de azt elvarom, hogy tisztelje, legalább köszönjön neki, aztán engem végképp nem érdekel, hogy az anyósomnak vagy a volt férjemnek miket mond.
Kerdezo hagyd mar ezt a f@szsagot , kit erdekel , hogy milyen volt a hazassagod! Egyebkent most vallottad be , hogy eszed be sem jutott volna elvalni! Eloskodtel volna a ferjeden.
"Zolival kalandnak indult az egész, a munkahelyemen ismertem meg, nem is akartam komoly kapcsolatot"
Annyira ostoba vagy , szwgenykem.
"Bocsi, ezt a döfést meg akartam adni a volt férjemnek, meg az anyósomnak is, aki szerint én sose voltam méltó a fiához."
Az nem baj ugye, hogy közben a saját fiadat is lrdöfted. Te sem vagy méltó a te fiadhoz. :(
A városunkban van egy kísértetiesen hasonló történet.
Csak ott a nő az apukatol szedte ki a lakást, amiert a nő "nagyon megdolgozott" persze.
Aztán ment az újabb faszihoz, aki ugyancsak vallalkozó volt, és ahonnan vásárolt az a vállalkozó, onnan szedte fel a nőt. 😂
Kb. téged is ilyen kalibernek kepzellek el.
Szarsz a fiadra te magasról, csak a martirkodas megy, hogy te szenvedtel eddig a legtöbbet. Az meg hogy elbasztad a fiad kamaszkorat, a legszebb éveit az eszedbe se jut. Ostoba vagy.
Igen.. Jöjjek össze újra az apjával. El sem kellett volna válni. Dobjam ki a párom.
Nekem is elváltak a szüleim csak én akkor 13 éves voltam talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!