A páromnak nem jó a kapcsolata az édesanyjával, de közeledik anyák napja, hogy tudnék neki segíteni, hogy ne érezze rosszul magát?
Figyelt kérdés
Sajnos egyikünknek sem jó a kapcsolata vele, aminek elég sok oka van, és ez szerintem bántja a páromat, ha beismeri, ha nem. Az enyémmel viszont jó a kapcsolatunk. Mit tehetek ebben a helyzetben, hogy ne érezze megát olyan rosszul?
N
2019. máj. 2. 07:05
1/9 anonim válasza:
Vigyél te virágot neki és köszönd meg neki, hogy megszülte a párod és felnevelte. Hátha erre a párod is megenyhül.
2/9 A kérdező kommentje:
Engem látni sem akar, még fényképről sem, úgyhogy ez nem lenne valami jó ötlet...
2019. máj. 2. 08:46
3/9 anonim válasza:
Ne hencegj neki a te anyáddal, meg se emlìtsd neki a vasárnapot, az ő anyját meg sz ard le
4/9 anonim válasza:
A párodnak miattad van konfliktusa az anyjával, addig jól elvoltak?
Nem foglalok állást egyik oldalon sem, míg nem tudni az okot.
5/9 anonim válasza:
Ne szólj bele és ne erőltesd. Oka van annak, hogy nincsenek jóban, nem a te dolgod helyretenni a viszont. Az pedig, hogy csak "nem ismeri be, hogy bántja a dolog" sanszos, hogy csak a te projekciód. Ha nekem a párom erőltetné azt, hogy álljak szóba a családommal, mert azt hiszi jobban tudja mit érzek, mint én magam, akkor már nem lenne a párom.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, előtte sem működött minden jól közöttük, a párom sok egyéb döntése sem tetszik neki. Nem erőltetek semmit, az is az ő döntése, hogy mit csinál ebben a helyzetben, de olyan megoldás sajnos nem lehetséges, amiről tudom, hogy valóban örülni tudna neki. Meg egyszer ki is mondta, hogy hogy érez ezzel kapcsolatban, én meg nem akarom, hogy ez a rossz érzése aznap is meglegyen.
2019. máj. 2. 11:42
7/9 anonim válasza:
Szerintem ennek nem sok köze van az anyák napjához. A többi napon is rossz a kapcsolatuk.
Beszélgess vele. Ha szeretné megkeresni az anyukáját és megpróbálni megbeszélni a dolgokat, akkor támogasd benne. Ha reménytelen megoldani, akkor csak legyél ott, hogy kiönthesse neked a lelkét.
8/9 anonim válasza:
Ha rossz érzése van anyák napján, akkor miért nem beszéli meg vele a dolgokat? Ebben a helyzetben te semmit sem tudsz csinálni, maximum nem hencegsz neki a saját anyádról.
9/9 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, csak rosszul jöhetsz ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!