Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljek anyával,...

Hogyan beszéljek anyával, hogy ez már nem normális?

Figyelt kérdés
Anyukám állandóan bejárkál a szobámba és ellopkodja a cuccaimat. Pl ha nincs tiszta bugyija (mert nem mosott) akkor lop tőlem, mert én mosom magamnak a ruháimat. Ha nem töltötte fel az epilátorját akkor “kölcsön veszi” az enyémet. Lopja a sminkjeimet, tollakat (mert ő állandóan elhagyja őket). Ruhákat, nadrágot, blúzt, stb. Legalább a melltartó méretünk nem egyezik, azt nem tud lopni... de azért szerintem van egy bensőséges anya-lánya kapcsolatban is egy határ, tehát nem hordunk egy bugyit, és hasonlóak. Meg ha megkérdezné, valószínű hogy kölcsön adnék neki nadrágot, ruhát ilyesmi, ha épp én nem akarom felvenni, vagy utána nem hever egy hónapig a szobája padlóján koszosan. És akkor hallgatom hogy ő megdolgozik azért hogy én ott lakhassak, meg hogy ő az anyám, és hogy azokat a ruhákat az ő pénzéből vettem, ezért joga van hordani és ilyesmik.17L

2021. ápr. 18. 16:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
99%

Oldd meg a szobád zárását!

Nem normális ez.

Ezek személyes holmik.

2021. ápr. 18. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:
7%

Lop? Hm. Nem ő vette őket?

Amúgy meg anyu, ha kiteszed a ruháidat a szennyesbe, kimosom azt is

2021. ápr. 18. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2021. ápr. 18. 17:42
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon gáz anyukád, nekem eléggé olyan embernek tűnik, akire nem lehet hatni.

Úgy csinálnám ilyen helyzetben, hogy a szokásos helyen hagynám azokat a holmikat, amiket nem bánok, ha használ. Pl néhány bugyit kinevezel a fiókodban, hogy az az "övé" és amiket csak te hordasz, azokat átrakod valahova, ahol nem turkálna magától.

A többi holmival is eljátszanám ezt, persze nem mondod meg neki.

Amúgy is gáz a helyzet, de ez a bugyis szitu tiszta fertő, a saját érdekedben mindenképpen szeparálj el magadnak legalább bugyikat, ha esetleg mást nem akarsz.

2021. ápr. 18. 17:45
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
Pakold be a kézitáskádba a tiszta bugyikat (és vidd mindig magaddal, ha elmész), a szennyest meg gyűjtsed ott, ahol eddig a tisztát. Aztán keresgéljen..egy hét után rájön hogy mosnia kell.
2021. ápr. 18. 17:59
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
12 te normális vagy amugy?
2021. ápr. 18. 18:15
 17/23 anonim ***** válasza:
10%

16!

Igen, normális vagyok. Egy ilyen nyilvánvalóan kamu kérdésre hagy válaszoljak már hasonló intelligencia szinten.

2021. ápr. 18. 18:20
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

Miért lenne kamu? Elég sok helyen találkoztam hasonló történetekkel. Nem vagy normális 17-es.

Kérdező, sokat nem tehesz. Gondolom semmid nem zárható, ha pedig zárható is lenne, kifeszegetni, feltörné anyád. Amint lesz lehetőséged és erőd, költözz.

2021. ápr. 18. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:
97%
A kifogására, hogy az ő pénzéből van pl. a bugyi, ezért hordhatja, akkor mondd azt: "Jó, anyu, akkor megkérdezem az osztályfőnökömet/iskolai családvédelmi felelőst/gyermekjóléti hivatalt/védőnőt, hogy szerintük is rendben van-e. Meg kiírom a facebook-ra a szokásaidat, lássuk, a közös ismerőseink is neked adnak-e igazat." Erre vissza fog venni, mert a lelke mélyén ő is tudja, hogy nem normális, amit csinál.
2021. ápr. 18. 19:30
 20/23 anonim ***** válasza:
97%
Mondanám én is, hogy kamu, de volt olyan ismerősöm, aki hasonlóan trehány volt, nagyon ritkán mosott. Egyszer pl. a saját szemem előtt vett ki a szennyesből egy ruhadarabot, hogy jó lesz az még elmenni..én meg se tudtam szólalni a döbbenettől. Szóval, sajnos, nem egyedi eset.
2021. ápr. 18. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!