Hogyan beszéljek anyával, hogy ez már nem normális?
Oldd meg a szobád zárását!
Nem normális ez.
Ezek személyes holmik.
Lop? Hm. Nem ő vette őket?
Amúgy meg anyu, ha kiteszed a ruháidat a szennyesbe, kimosom azt is
Nagyon gáz anyukád, nekem eléggé olyan embernek tűnik, akire nem lehet hatni.
Úgy csinálnám ilyen helyzetben, hogy a szokásos helyen hagynám azokat a holmikat, amiket nem bánok, ha használ. Pl néhány bugyit kinevezel a fiókodban, hogy az az "övé" és amiket csak te hordasz, azokat átrakod valahova, ahol nem turkálna magától.
A többi holmival is eljátszanám ezt, persze nem mondod meg neki.
Amúgy is gáz a helyzet, de ez a bugyis szitu tiszta fertő, a saját érdekedben mindenképpen szeparálj el magadnak legalább bugyikat, ha esetleg mást nem akarsz.
16!
Igen, normális vagyok. Egy ilyen nyilvánvalóan kamu kérdésre hagy válaszoljak már hasonló intelligencia szinten.
Miért lenne kamu? Elég sok helyen találkoztam hasonló történetekkel. Nem vagy normális 17-es.
Kérdező, sokat nem tehesz. Gondolom semmid nem zárható, ha pedig zárható is lenne, kifeszegetni, feltörné anyád. Amint lesz lehetőséged és erőd, költözz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!