Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljek anyával,...

Hogyan beszéljek anyával, hogy ez már nem normális?

Figyelt kérdés
Anyukám állandóan bejárkál a szobámba és ellopkodja a cuccaimat. Pl ha nincs tiszta bugyija (mert nem mosott) akkor lop tőlem, mert én mosom magamnak a ruháimat. Ha nem töltötte fel az epilátorját akkor “kölcsön veszi” az enyémet. Lopja a sminkjeimet, tollakat (mert ő állandóan elhagyja őket). Ruhákat, nadrágot, blúzt, stb. Legalább a melltartó méretünk nem egyezik, azt nem tud lopni... de azért szerintem van egy bensőséges anya-lánya kapcsolatban is egy határ, tehát nem hordunk egy bugyit, és hasonlóak. Meg ha megkérdezné, valószínű hogy kölcsön adnék neki nadrágot, ruhát ilyesmi, ha épp én nem akarom felvenni, vagy utána nem hever egy hónapig a szobája padlóján koszosan. És akkor hallgatom hogy ő megdolgozik azért hogy én ott lakhassak, meg hogy ő az anyám, és hogy azokat a ruhákat az ő pénzéből vettem, ezért joga van hordani és ilyesmik.17L

2021. ápr. 18. 16:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
19%
Apukád hol van a történetben?
2021. ápr. 18. 16:30
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

1 ez tökmindegy most.

Egyenesen és határozottan. Ez nem normális

2021. ápr. 18. 16:34
 3/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom apukám hol van, elég kicsi voltam mikor elhagyta anyát
2021. ápr. 18. 16:34
 4/23 A kérdező kommentje:
2-es már próbáltam egyenesen és határozottan arra jöttek a kifogások amit a végén írtam!
2021. ápr. 18. 16:37
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem férne bele hogy más bugyiját hordjam, vagy más hordja az enyémet. ugyanakkor ha a családtagomnak van mosnivaló ruhája, azt nem hagyom ott mikor mosást indítok, hogy csak a magamé legyen tiszta. Anyám se csak magának vesz kenyeret ha bevásárol, nem úgy él vele hogy majd elintézem ha akarok.
2021. ápr. 18. 16:38
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Anyád nem normális.

Zárd be legalább a bugyikat. Ez undorító

2021. ápr. 18. 16:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Én nem hagyom ott az ő ruháit, hanem neki a szennyes szét van dobálva a szobájában, amit kulccsal zár, tehát mikor én egyedül vagyok otthon és mosnék, akkor nem tudom hozzátenni az övét, de ha otthon van, akkor sem mehetek be, csak nagyon ritka esetben...
2021. ápr. 18. 16:41
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Jesszus... Ez már igénytelenség a köbön.
2021. ápr. 18. 16:42
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
Zárjál te is kulccsal
2021. ápr. 18. 16:52
 10/23 anonim ***** válasza:
98%
Szia! Gondolom az nem oldható meg hogy zárd a szobás mert már megtetted volna. Esetleg nem tudod eldugni legalább a bugyikat? Valami olyan helyre ahol nem kutakodik. (bocsi ha nem jó csak egy tipp)
2021. ápr. 18. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!