Apám nem fogadja el, hogy felnőttem?!
71, A kutya nem nézi meg, hogy ki hányassal végzett. :D Te ha hívsz egy asztalost, elkéred a bizonyítványát?
Egyébként szerintem még gimnazista, legalábbis az ilyen szülő általában gimibe rakja a gyereket.
Jajjistenem...😂😂😂
Nem az ügyfél, hanem a munkaadó. Vagy manapság minden szakmunkás azonnal vállalkozó lesz?
Jaj Istenem! Általában a felsorolt szakmában, mint pl fodrász, IGEN.
Azt rohadtul nem nézik, hogy pl töriből meg franc tudja miből hányas volt. Ha nézik is, akkor is max a szakmai gyakorlat eredményét, és az olyan tárgyat, ami szakmai tárgy. (de amúgy tapasztalataim szerint nem jellemző, hogy nézik)
75, Én pl azon a véleményem vagyok, hogy szerintem nem szabad elvenni valaki kamaszkorát és tiltani mindentől és egy burokban nevelt könyvmolyt nevelni, csak azért, mert nem 4-es, 5-ös tanuló, ha egyszerűen nem akar tovább tanulni.
Mellesleg én sem voltam 16 évesen 4-es, 5-ös (leszámítva a törit, illetve később az irodalmat, mert az számított bele, illetve ezek érdekeltek). Angol, magyar, töri érettségim 80-90% lett, fel is vettek az adott karra és lediplomáztam sikeresen és még életem is volt.
De pl. van olyan, aki középsuliban teljesen szar volt, 2-es, 3-as tanuló, aztán kitanulta a szakmát és kőműves lett, és olyan házakat épít, hogy megszólalnak. Illetve már inkább építtet. Nem igazán az iskolában tanulta meg a szakmát, hanem az életben. Felépít egy házat és millókat kaszál rajta.
77, de úgysem a gimi második osztály átlaga fog beszámítani a tanulásba.
Amúgy a kérdező jól eltűnt, pedig leírhatatta volna, hogy pl. van-e határozott elképzelése, hogy mi szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!