Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rányitottam anyura mikor a...

Rányitottam anyura mikor a barátnőjével csókolozott.Elmondjam apunak?L

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 00:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
85%
100% KAMU - proof pecsét ment! :))
2021. ápr. 16. 10:41
 32/38 anonim ***** válasza:
89%

"de valahogy megérteni senki nem "akarja" a mondanivalómat"

én értem, mit mondasz, de nem értek egyet veled. a természetellenességgel érvelni helytelen, mivel a természetben is megtaláljuk a homoszexualitást. az meg, hogy férfi csak nővel tud szaporodni, azt tudja mindenki. ahogy azt is hogy szaporodni nem kötelező. így ez az érv se állja meg a helyét.

2021. ápr. 16. 10:42
 33/38 anonim ***** válasza:
56%

Miért alakult ez a kérdés homoszexualitás természetességének vitájává?

Szerintem abszolút nem számít, hogy kivel csókolózott a Kérdező anyja. Annyi számít, hogy nem a férfjével. Innentől kezdve megcsalás. Hogy kivel, az tökmindegy.

2021. ápr. 16. 11:07
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
Megcsalás, ha ezt a férj annak veszi. Ezt nekik kell tudniuk. A gyerek meg beszélje meg az anyjával, ha ez számára gondot jelent.
2021. ápr. 16. 11:12
 35/38 anonim ***** válasza:
26%
A gyereknek ehhez semmiköze, ne beszéljen a szüleivel erről most. Amúgy Apuka lehet tudja is, a legtöbb férfi ennek örül is.
2021. ápr. 16. 13:51
 36/38 anonim ***** válasza:
88%
Ja, elég durva lenne, ha a gyerek kérné számon a szülőket a kapcsolatukért:D Volt is egy ilyen Balázs show asszem, hogy a gyerek (20-25 éves) ki volt akadva, hogy a szülei válni akarnak, és követelte, hogy ne tegyék:D
2021. ápr. 16. 17:47
 37/38 anonim ***** válasza:
86%
Nagy sz*rkeverő vagy, ha elmondod. Még az is lehet, hogy apud tudja. Léteznek nyitott házasságok is, sőt olyan is, hogy egyik fél a saját neme iránt vonzódik és a házasság csak egy alibi.
2021. ápr. 16. 18:50
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

"100% KAMU - proof pecsét ment!"

Mit jelent hogy "proof pecsét ment"

Egy ideje már fent vagyok a gyakorin de ezt még nem hallottam

2021. aug. 22. 05:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!